Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van, aki elérte az életben,...

Van, aki elérte az életben, amit szeretne?

Figyelt kérdés

Már évek óta ugyanaz a hobbi, amiben fejlődtél és ami igazán feltölt, kikapcsol?

Ház nagy kerttel?

4 gyerek?

Olyan munka, amit szerettek, érdekel is titeket, és úgy érzitek, közvetlenül vagy közvetetten segítetek az embereknek?

2014. dec. 22. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindent nem, de bizonyos dolgokat igen, amit eddig el akartam. Mondjuk még beteljesedhetnek, de amúgy is mindig alakulnak a kívánságaim is.
2014. dec. 22. 23:30
 2/9 Krisztián120 válasza:
En most ugy erzem meguntam az eletem :D persze meg csak 23 vagyok ez pillanatnyi gondolom. De ami eszembejut es fontos: megfelelo egzisztencia(jo haz, kocsi.., jo feleseg, 1-2 gyerek
2014. dec. 22. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem fejeződött be az életem addig nem. Ameddig élek addig vannak céljaim, halálom pillanatában pedig megelégedek majd.
2014. dec. 22. 23:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy unalmas az élet, vagy valami ilyesmi.

A boldogságot nem egy hobbi hozza el, se mondjuk rendszeres testmozgás, se egy kényelmes ház. De igenis fontosak ezek is...

Kezdem úgy látni, az élet abból áll, hogy túlélni a munkát, majd hazamenni este 7-re hulla fáradtan a kényelmetlen lakásba és a párunkkal egymást nézni... (Nem én tartok itt, szülőkkel lakom; hanem a "felnőtt" életet látom így)

2014. dec. 22. 23:47
 5/9 Krisztián120 válasza:
Igen, ha valamiért megküzdesz és elered, akkor boldog vagy, de mindez csak egy rovid ideig tart.. Elfog mulni es erdektelenne válik utana.
2014. dec. 23. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:
még nem, de jól haladok.
2014. dec. 23. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Én kb mostanra 41 éves koromra értem el azt az életformát,amire mindig is vágytam,ami igazán boldoggá tesz.Van két gyerek,van egy nagyon jó,és szerető férjem,van két kocsi,van egy jó hobbi,és végre állunk úgy anyagilag,hogy másokat is segíteni tudjunk,nem csak a családon belül,hanem idegeneket is.
2014. dec. 23. 10:23
 8/9 anonim válasza:
Valamennyit sikerült elèrni, de ezt a sors hozta Nekem. Vele boldog vagyok. Màr 5 ève :-) a többin együtt dolgozunk, ès haladunk szèpen előre. Szerintem a lelki kiegyensúlyozottsàg nagyon fontos, ès pl egy dràga autò nem tudja megadni. Az maximum egy plusz, amivel kènyelmesebbè vàlik az èlet, jobban èrzi magàt az ember. Nekem ez nem szàmìt, de lehet màsnak igen
2014. dec. 23. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem igenis számítanak pl a hobbik. Vagy nagy vágyam kertesházban lakni, hogy ne egy lakásban kelljen kuksolni pl a tavaszi jó időben. Egy-egy kirándulás vagy egy órás séta a parkban nem ugyanaz, mintha valakinek kertje lenne.
2014. dec. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!