Hogyan érhetném el, hogy egy év múlva már modell lehessek?
Nem egy 13 éves álmodozó kislány vagyok, 18 éves vagyok konkrét tervekkel, de nagy utat kell megtennem már addig is, hogy egyáltalán foglalkoztassanak.
Idén érettségizem, van tervem arra az esetre is, ha esetleg nem úgy alakulna a dolog, ahogy szeretném. Úgy gondolom, nincs vesztegetnivaló időm, mert a legtöbb lányt 15-6 évesen fedezik fel, és akkor kezdenek komolyabb munkákat kapni, amikor én kezdenék.
Ami akadályoz, az a súlyom, ezen kell dolgoznom, hogy megfelelő modell-alapanyag lehessek.
Van valami tanácsotok, tippetek a számomra?
Volt sok normális válasz is (remélem az enyém is annak számított (9-es)). Sajnos nem passzol az elvárt válasszal, de ha gondolod, akkor próbáld meg. Max elvesztegeted a legfontosabb éveket.
És akár elhiszed, akár nem, akár tetszik, akár nem, LESZNEK olyan lányok, akik kanapéznak és így igenis ők fognak előnyhöz jutni, te meg maradsz a kéthavi egy CBA tejreklámnál.
Magyarországon a kifutózós és privát ruhamodellek piaca nagyon pici, a kínálat óriási, a médiaszakma meg a kétezres évek eleje óta a külföldről bagóért vásárolt stock anyagokból dolgozik, élőmunkára alig van igény.
Esetleg még hosztesszkedhedsz, de oda meg semmi végzettség nem kell és milliószám mennek az egyetemisták kiegészítőpénzért (olyanok, akiknek semmit nem kel fogyózni) és gyakorlatilag egy zsákutcaszakma.
Tetszik/nem tetszik, ez van. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, keres fel valódi modellszakmában dolgozókat és tőlük kérdezd meg, hány százalékuknak nyújt valós megélhetést (és őnekik nem kell fogyózni alapból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!