Hogy érhetném el a 90-60-90 modell alkatot?
90-60-90-es alak nem igazán létezik, ez csak egy ideál. Biztos előfordul, ne ritka, mint a fehér holló.
A csípőcsontodat fogyasztani nem tudod, a derekadnál meg a lengőbordákat kéne kivenni.
oké ez mind hülye válasz volt.
először is, voltál már ügynökségnél? mert csak akkor kezdj neki ha valaki foglalkozna veled,tehát lenne esélyed a modellkedésre.
amúgy nem kell nagyon drasztikus módszer. péksütiket hanyagolni kell,meg a kenyeret, sok szénhidrátot stb. főétkezéseknél próbálj zöldséget enni sovány hússal. napi kb 5szöri kicsi étkezés. és futás. min25-30 perc,lassú kocogás. és e-mellé még esetleg biciklizhetsz,vagy hullahopp karika (van akinek ez segített a derekát levinni) és szerintem ennyi. legalábbis nekem ezeket tanácsolták. meg persze a sok csokit kerülni.
Szia!
Én is elszeretném érni.1500 kalóriánál többet ne egyél,csökkentsd a szénhidrátbevitelt és mozogj napi 1 órát.Nemrég kezdteJa és ne egyél sok csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!