Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen testmozgással érhetném...

Milyen testmozgással érhetném el azt az alakot ami a modelleknek van?

Figyelt kérdés
úszás? Szeptembertől heti 4-5ször tudnék menni uszodába, mert ott van a suli mellett. kondizás? heti 3x tudnék járni. biciklizés? heti 3-4-5 x tudnék menni suliba, ami 7kmre van tőlünk, további ötleteket is várok. Nincs rajtam sok súlyfelesleg, de ahhoz, hogy modellkedni tudjak le kéne adom pár kg-ot. 170/171 cm vagyok 57 kg, kaptam egy modellajánlatot az mcm models-től és szeretnék elmenni, csak szerintem picit fogynom kéne, ha tudtok erről valamit segítsetek, köszönöm. Légyszi ne írjatok olyanokat, hogy koplalj meg ilyenek, az étkezésemre odafigyelek.

2013. aug. 11. 20:59
 1/9 k.veronika199 válasza:
Én az úszást mindenképp ajánlom mert nem terheli az ízületeket és nem leszel tőle olyan kigyúrt mintha kondi terembe járnál. Emelet ha van rá idő nagyon jó mozgásnak a kocogás valamint a gyaloglás. Hány éves vagy?
2013. aug. 11. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
17 leszek, kicsit izmosabb alkatú vagyok az baj? Mert télen kondiba járok, nyáron lovagolok + monociklizek meg most elkezdtem evezni
2013. aug. 11. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
táncolj!
2013. aug. 11. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:

a tánc az tényleg nagyon jó:)

én a hastáncot próbáltam ki,bámulatos hogy mennyire megmozgat és milyen gyorsan formálódok

2013. aug. 12. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
sok modellekkel való interview-t néztem mostanában, és a legtöbbjük jógázik, piláteszezik, vagy balettozik. ezek a mozgásformák azért jók, mert nyújtják az izmaidat és formásabb leszel.
2013. aug. 13. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
aha modellek balettoznak :D 167 cm alatt lehet csak, hiddel tudom, mondták mikor járni akartam (173 cm)
2013. aug. 13. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
jó, oké nem versenyszerűen, de példának ott van Karlie Kloss
2013. aug. 16. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Biciklizés:) Attól a karjaidra nem megy sok izom, a vállad sem lesz szélesebb (az úszásnál ez előfordulhat, ráadásul az a hajnak sem jó) viszont szépen formálja a lábaidat és nem is vészesen fárasztó.

A pilates, jóga, tánc tényleg jó ötlet, illetve otthon is végezhetsz kölünböző nyújtó-erősítő gyakorlatokat.

Az ugrókötelezés sok kalóriát éget el, azt is ajánlom. Futni sem árt, az is szépen formál.

2013. aug. 28. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
A legfontosabb! Ne zabálj! Vizet igyál! Reggel fussál! Délbe konditerem! Este hasprés! Éjjel úszás! Felejcsd el a chipset! Csokit, szülinapi tortát, kávét, szeszt, kedvenc kajáidat cseréld le almára, salátára! Vegyél szolárium bérletet! Egy gramm szőr nem lehet rajtad! Fogaidat csináltasad meg a szentkirályiba! Karácsonyra súlyzót kérjél! Aztán menny el castingra! Ott majd kiröhögnek! És azt mondják photoshop az úr! :-D
2014. jan. 1. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!