A modelleknek muszáj hogy nagy mellük legyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 15:41
1/11 anonim válasza:
Őszintén szólva én nagyon kevés modellt láttam akinek nagy a melle
2/11 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Nem hallottad még azt a mondást, hogy a modellek élő vállfák? Minél soványabb, minél laposabb, annál jobb.
3/11 okoska. válasza:
Láttál te már modelleket? Egyiknek sincs nagy melle.
4/11 A kérdező kommentje:
hát Palvin Barbinak se kicsi a melle..és a victoria s.-nek sem csak azert kerdeztem..:D de köszi a valaszt
2013. júl. 14. 17:45
5/11 anonim válasza:
Palvin Barbarának nem kicsi a melle?
a tévében nézd és ne a képeket,ha megnézed akkor jó nagy különbség van
6/11 anonim válasza:
Az ami Palvin Barbinak van, az egy átlagos mellméret. Nem kell feltétel a nagy mell.
7/11 A kérdező kommentje:
nincs nagy mellem olyan atlagos nal talan kicsit kisebb..azert kerdeztem h ezért megcsinaltasam e vagy sem..:D de nem hatalmasra csak egy normalra! de nem vagyok deszka..
2013. júl. 14. 18:04
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
A modellek (ruhabemutatókon) deszkák,épp ezért veszik fel őket,mert ha egy teltebb nőn lenne,akkor a ruha teljesen más formát venne fel.Ezért "használnak" vékony,bár szerintem inkább anorexiás lányokat,mert így olyan,mintha vállfán lenne a ruha.
A fotómodelleknek (reklámok,fotózások) elég különböző mellméreteik vannak,de oda már nem nagyon vesznek fel deszkákat,mert itt nem a ruhát kell nézni,hanem a nőt.Fotómodellként nagy mellel többre mész,azt lehet mondani,de egy kis photoshop mindent megold,ahogy Palvin Barbinál is látható.Szóval nagy mellel ne próbálkozz divatbemutatókon,deszka alakkal pedig ne próbálkozz címlapokra felkerülni:)
10/11 anonim válasza:
Nem a mell szàmìt leginkàbb az hogy sokmindent ki lehessen hozni belőled inkàbb az arcon van a hangsùly.:) amùgy aki vèkony nincs nagy melle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!