Mit kellett volna tenni a férfinak?
Ma találkoztam ezzel az esettel az utcán.
Egy férfi és a felesége, vagy barátnője gondolom bevásárlásból mentek hazafelé, mert szatyor volt náluk. A nő kiabált a férfival első hallásra jelentéktelen dolgok miatt és kétszer bokán is rúgta. A férfi pedig csak szótlanul ballagott. Sokan kinevették őket. Majd a férfi ugyanígy szó nélkül, visszakézből akkora pofont adott a nőnek, hogy nem viccelek, repült egy métert. Rögtön jöttek a rosszalló beszólások. Ezen elgondolkodtam. Nyilván hülye aki ilyen nővel van, de ha már így alakult, mi lett volna a helyes viselkedés, amin se nem nevetnek, se nem botránkoznak meg?
Hát egy marha jót röhögtem volna, az tuti :D Amúgy nem tudom mi miatt veszekedtek, a leírtak alapján én tuti a férfinak adnék igazat. Mondjuk én nem ezt tettem volna a helyében, hanem levágtam volna a csomagokat és megmondtam volna, hogy akkor most itt elválnak útjaink, de az ő megoldása is elég kreatív volt :D
Részleteket nem tudnál még írni kérdező? Akár privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!