Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kellett volna tenni a...

Mit kellett volna tenni a férfinak?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam ezzel az esettel az utcán.

Egy férfi és a felesége, vagy barátnője gondolom bevásárlásból mentek hazafelé, mert szatyor volt náluk. A nő kiabált a férfival első hallásra jelentéktelen dolgok miatt és kétszer bokán is rúgta. A férfi pedig csak szótlanul ballagott. Sokan kinevették őket. Majd a férfi ugyanígy szó nélkül, visszakézből akkora pofont adott a nőnek, hogy nem viccelek, repült egy métert. Rögtön jöttek a rosszalló beszólások. Ezen elgondolkodtam. Nyilván hülye aki ilyen nővel van, de ha már így alakult, mi lett volna a helyes viselkedés, amin se nem nevetnek, se nem botránkoznak meg?

2014. dec. 20. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

ilyen helyzetben egy férfi gyakorlatilag semmit nem tehet. ha pl. egy nő elkezd ütlegelni egy férfit, a férfi meg védekezik, vagy visszaüt, valószínűleg a férfi jár pórul.

a példából is egyértelmű, h kettős mérce van, az emberek többsége ostoba, és viccesnek tartja, ha egy férfit rugdos egy nő, viszont ha egy férfi erőszakos a nővel, akkor összedől a világ. szóval nincs igazán megfelelő módszer, a legjobb, ha a férfi nem tesz semmit.

az más kérdés, h nem tudok olyan nőt sajnálni, akkor rugdosódni kezd, aztán kap egy pofont.

feminista világban élünk, a nők csak butulnak és egyre gyerekesebbek lesznek, ami nem csoda, hiszen abban erősítik őket, h hisztivel sok mindent el lehet érni, a tetteiknek meg csak ritkán van következménye.

2014. dec. 20. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó volt ez így. Én sem verek mást, más se verjen engem. Ha engem ütnek/rúgnak én is ütök/rúgok.
2014. dec. 20. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Most mondjunk, az sem tudod hogy a no miert viselkedett igy ?

Ferfi megutotte!

Mindketto fel no es a ferfi is, eleg utak ha utcan meg viselkedni sem tudnak!

nem kell vedeno a not, sem a ferfit, mert nem tudjuk pontosan az elozmenyeket!

2014. dec. 20. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Túlzás volt amit csinált.

Én a férfi helyében a bokán rúgás után megállnék és közölném: még egy ilyen és szakítunk (igen, egy ilyen "hülyeség" miatt, férfi vagyok nem boxzsák amin le lehet vezetni az indulatokat).

2014. dec. 20. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Most kiélheti magát mindenkit, hogy a gyengébbet mennyire frankó bántani.

A nő és a férfi is primitív paraszt nyilván.

2014. dec. 20. 18:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyik se jobb a másiknál, megérdemlik egymást. Lehet azt mondani, hogy a férfi ütése túlzás volt a nő rúgásaihoz képest, ami lényegében így is van, legalábbis nekem az jött le ebből, hogy a pofon nem volt egyensúlyban a bokarúgásokkal, de értelmes ember nem ütné meg a másikat, főleg, ha az a szerelme. Akár nő, akár férfi. Azért, mert a női nem a gyengébb, az nem azt jelenti, hogy feljogosítja arra őket, hogy gondolkodás nélkül üssenek, a férfinak meg tűrnie kell mindent.
2014. dec. 20. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Bokán kellett volna neki is rúgnia.

Ha engem megüt egy férfi, akkor hasba szúrhatom, hisz minek ütött meg?

2014. dec. 20. 19:47
 8/13 anonim ***** válasza:

a nő nemcsak rúgta de nyilvánosan meg is alázta,lejáratta,ezt is tegyük azért hozzá,mert ez az ami igazán súlyos és mélyen megbántó.

szerintem az utóbbi volt olyan hatással a férfire,hogy lecsapta jogosan.

2014. dec. 20. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:

gondolom "C" típusú emberekről van szó.

Náluk ez megszokott.

2014. dec. 20. 23:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó, akkor hogy ha egy férfi hangosan aláz és kétszer bokán rúg, leszúrhatom? Sajnos nem vagyok elég erős, de látom, hogy érthető, hogy ideges lett.
2014. dec. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!