Mit kellett volna tenni a férfinak?
Ma találkoztam ezzel az esettel az utcán.
Egy férfi és a felesége, vagy barátnője gondolom bevásárlásból mentek hazafelé, mert szatyor volt náluk. A nő kiabált a férfival első hallásra jelentéktelen dolgok miatt és kétszer bokán is rúgta. A férfi pedig csak szótlanul ballagott. Sokan kinevették őket. Majd a férfi ugyanígy szó nélkül, visszakézből akkora pofont adott a nőnek, hogy nem viccelek, repült egy métert. Rögtön jöttek a rosszalló beszólások. Ezen elgondolkodtam. Nyilván hülye aki ilyen nővel van, de ha már így alakult, mi lett volna a helyes viselkedés, amin se nem nevetnek, se nem botránkoznak meg?
ilyen helyzetben egy férfi gyakorlatilag semmit nem tehet. ha pl. egy nő elkezd ütlegelni egy férfit, a férfi meg védekezik, vagy visszaüt, valószínűleg a férfi jár pórul.
a példából is egyértelmű, h kettős mérce van, az emberek többsége ostoba, és viccesnek tartja, ha egy férfit rugdos egy nő, viszont ha egy férfi erőszakos a nővel, akkor összedől a világ. szóval nincs igazán megfelelő módszer, a legjobb, ha a férfi nem tesz semmit.
az más kérdés, h nem tudok olyan nőt sajnálni, akkor rugdosódni kezd, aztán kap egy pofont.
feminista világban élünk, a nők csak butulnak és egyre gyerekesebbek lesznek, ami nem csoda, hiszen abban erősítik őket, h hisztivel sok mindent el lehet érni, a tetteiknek meg csak ritkán van következménye.
Most mondjunk, az sem tudod hogy a no miert viselkedett igy ?
Ferfi megutotte!
Mindketto fel no es a ferfi is, eleg utak ha utcan meg viselkedni sem tudnak!
nem kell vedeno a not, sem a ferfit, mert nem tudjuk pontosan az elozmenyeket!
Túlzás volt amit csinált.
Én a férfi helyében a bokán rúgás után megállnék és közölném: még egy ilyen és szakítunk (igen, egy ilyen "hülyeség" miatt, férfi vagyok nem boxzsák amin le lehet vezetni az indulatokat).
Most kiélheti magát mindenkit, hogy a gyengébbet mennyire frankó bántani.
A nő és a férfi is primitív paraszt nyilván.
Bokán kellett volna neki is rúgnia.
Ha engem megüt egy férfi, akkor hasba szúrhatom, hisz minek ütött meg?
a nő nemcsak rúgta de nyilvánosan meg is alázta,lejáratta,ezt is tegyük azért hozzá,mert ez az ami igazán súlyos és mélyen megbántó.
szerintem az utóbbi volt olyan hatással a férfire,hogy lecsapta jogosan.
gondolom "C" típusú emberekről van szó.
Náluk ez megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!