Úgy érzem hogy férfinak kellett volna születnem?
Nem vagyok kifejezetten férfias külsőre(max az arcom,de az is inkább csak egyszerű)de egyszerűen nem tudok női dolgokkal azonosulni...hogy is mondjam.
Például tegyük fel egy lány arról álmodozik hogy egy vakítóan csodaszép hollóhajú hercegnő egy zord toronyba zárva,türelmesen várva fényes páncélú,erős lovagját,én arról álmodozok hogy én vagyok az a lovag.
A tökéletes test nekem karcsú derék és finom kerek idomok,hanem izmos karok,vádlik és hát,kemény has és hátsó fél.
Érzékelhető a probléma,gondolom.Nagyon idegennek és frusztrálónak érzem mikor belegondolok hogy nem ezeket kéne éreznem.Az emberek teljesen mást várnak el tőlem,mert nő vagyok.
Elvárják tőlem hogy tudjak bánni a gyerekekkel,hogy szépen beszéljek,hogy lányosabban öltözzek,hogy szép legyen a hajam,hogy házimunkát végezzek,hogy ne szeressem azokat a sorozatokat/számokat amiket szeretek,és mindezt úgy hogy csak látásból ismernek.
Bár látásra én sem mondanám meg magamról hogy milyen gondolatok csikáznak a fejemben(elég asszonyos figurám van)de pont ez a probléma.Nem úgy nézek ki ahogy érzem magam.
Mit lehet ez ellen tenni?Gondolatok?Hasonló probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!