Hogy alakulhat ki utálat egy óvónőben egy gyerek iránt?
Emlékszem, hogy amikor kicsi voltam, volt egy óvónő, aki nyíltan, a fülem hallatára mondta egy másik óvónőnek, hogy ő nem szeret engem. A másik kérdezte tőle, hogy de miért és azt mondta neki, hogy nem tudja, de nagyon nem szeret. Majd volt egy ünnepség az óvodában, ahol a gyerekeknek jelentkezni kellett különböző feladatokra (pl. csoki evő verseny) és szintén az én és a szüleim füle hallatára mondta a többi óvónőnek, hogy engem ne válasszanak be egyik versenybe se, "ne örüljek már".
Legszívesebben elbeszélgetnék vele, mert azóta is önbizalomhiánnyal küldök, pedig már harmincon túl vagyok, de ezek a dolgok elég mély nyomot hagytak bennem, gondolom köze van az önbizalomhiányomhoz is.
Nem voltam rossz kislány egyáltalán és nem emlékszem olyasmire, hogy megbántottam volna őt valamivel.
Vannak olyan óvónők,tanárok akik kinéznek maguknak 1-2 gyereket és akkor utálják. Nem a gyerek tehet erről,csak egyszerűen a tanár látott meg benne vmit ami nem tetszik.
Én 22 éves vagyok,nem rajongok annyira a gyerekekért,de pl van pár itt a környéken akire ránézek és olyan utálatos feje van,vagy éppen nagyon hisztis. Csóri nem tehet róla,de nekem nem szimpatikus.
Emberek közt is van olyan akikre ránézek és nem szimpatikus.A kisugárzása vagy bármi.
Ne okold magad semmiért,te nem tehetsz semmiről!!
Haha, a 2-es jól mondja. :)
Én a helyedben rá hallgatnék.
Miután sokan csak pénzért és a lecsúszott karrier miatt mennek tanítani és nem mernek váltani, sokan nem csak egy gyereket, hanem az egész munkájukat is utálják.
Elvileg az életpálya modell ezt valamilyen szinten kezelné, de az csak eszköz, hogy mire használják, ...
Szóval nekem óvónőm nem volt ilyen, még mai napig jó kapcsolatban vagyok az egyikkel, de tanárom rengeteg volt, aki mindenki számára ellenszenves volt és sokan utálták és ő is utált mindenkit.
Nekem is van egy maradandó ovis "élményem".
Volt egy óvónő aki nagyon utálatos volt velem mindig, éreztem, hogy nem szeret, bár így szavakkal nem mondta ki soha mint neked.
Nálunk az volt a rendszer, hogy ebédnél ha kellett repeta akkor jelentkeztél, mondtad mi kell és oda vitték. Jelentkeztem, hogy kérnék még egy husit, de még volt köretem. Pont az óvónők mellett volt az asztalunk. Rám nézett, de olyan igazi utálattal, odavágta, hogy bezzeg a krumplit nem eszed és fel sem állt, hanem odadobott egy húst az asztalra, úgy, hogy le is esett a földre. Ez annyira megalázó volt, hogy sírni tudtam volna. A mai napig bánt, hogy valaki így megalázott és tehetetlen voltam vele szemben. Azt hiszem innen indult az ember utálatom. Volt egy tanár is aki később erre rákontrázott még általánosban, aztán 14 éves koromtól a kezembe vettem az irányítást és soha többé senki nem tehette meg velem, hogy ok nélkül rosszat tegyen úgy, hogy ne kapja vissza bőségesen. A főnökeimet is elküldtem a búsba, ha igazságtalanok voltak vagy nagyképűsködtek. Csak úgy tajtékzottak egyesek a dühtől, hogy mire képes egy alkalmazott akinek fontosabb a büszkesége mint a munkája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!