Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál mindenki? Miért...

Miért utál mindenki? Miért neki hisznek? 12l

Figyelt kérdés
Anyukám mindig fiút akart volna. És megszülettem én... Majd az öcsém is. (15 hónappal később) Apumat anya "elzavarta" a háztól, mert sok mindenben más volt a véleménye. Emlékszem mindig sírva futottam apa után mikor ment haza, a saját házába. Rettentően rossz volt. Öcsémnek megadtak mindent, elkényeztetett gyerek volt. (bár most is az) Ma mentünk volna moziba, az egész család, de anya mégse akart jönni. Erre a tesóm nagyon kiakadt. Bejött a szobámba, és elkezdett velem kiabálni, hogy miattam nem megyünk. Pontosan ezt mondta: " Te csíra gyerek, dö*ölj meg, miattad nem megyünk moziba! Kár, hogy megszülettél!" Én meg persze visszaszóltam neki, hogy nem miattam nem megyünk, és elkezdett verni... Én meg visszaütöttem, és pont akkor lépett be a szobába anya. Elkezdett velem kiabálni, hogy micsoda dolog az, hogy bántom a kisebbet... Mondta, hogy én csak azért ütöttem meg, mert ő is megütött, de nem hisz nekem. És persze a kicsi öcsinek vesz egy új telefont is, mert állítólag 'én kivettem a kezéből és levágtam a földre'... Hát igen, ez pont így történt... -.-" És még ezeregyszer hazudott ilyeneket anyunak, és ő természetesen el is hiszi. Miért neki hisznek? Én így nem bírok élni... Segítsetek!

2014. máj. 18. 11:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit furán fogalmaztam! :/
2014. máj. 18. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak :// nekem bátyám van, vele is kivételeznek de ennyire nem durva... én ilyen esetekre beállitanék egy kamerás tepefont a szobába hogy felvegye, mi történt, és megmutatnám apámnak, hadd költözzek hozzá.
2014. máj. 18. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Igeeen!:D Megpróbálom. Köszönöm!! :)
2014. máj. 18. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
nem tudsz apukádhoz költözni??
2014. máj. 18. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Apukámmal nagyon ritkán találkozom. És sajnos nincs telefonom, hogy beszéljek vele. :( De nagyon szeretnék hozzá költözni.
2014. máj. 18. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg apukáddal, amikor együtt vagytok, hogy szeretnél vele élni.
2014. máj. 18. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!:)
2014. máj. 18. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:

De hát nincs vezetékes telefonotok? Vagy az utcáról nem tudod felhívni?

E-mail?

Levél?

2014. máj. 18. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Megoldódtak azóta a dolgok? Én is azt javaslom, hogy költözz apukádhoz.
2014. jún. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!