Miért utál mindenki? Miért neki hisznek? 12l
Figyelt kérdés
Anyukám mindig fiút akart volna. És megszülettem én... Majd az öcsém is. (15 hónappal később) Apumat anya "elzavarta" a háztól, mert sok mindenben más volt a véleménye. Emlékszem mindig sírva futottam apa után mikor ment haza, a saját házába. Rettentően rossz volt. Öcsémnek megadtak mindent, elkényeztetett gyerek volt. (bár most is az) Ma mentünk volna moziba, az egész család, de anya mégse akart jönni. Erre a tesóm nagyon kiakadt. Bejött a szobámba, és elkezdett velem kiabálni, hogy miattam nem megyünk. Pontosan ezt mondta: " Te csíra gyerek, dö*ölj meg, miattad nem megyünk moziba! Kár, hogy megszülettél!" Én meg persze visszaszóltam neki, hogy nem miattam nem megyünk, és elkezdett verni... Én meg visszaütöttem, és pont akkor lépett be a szobába anya. Elkezdett velem kiabálni, hogy micsoda dolog az, hogy bántom a kisebbet... Mondta, hogy én csak azért ütöttem meg, mert ő is megütött, de nem hisz nekem. És persze a kicsi öcsinek vesz egy új telefont is, mert állítólag 'én kivettem a kezéből és levágtam a földre'... Hát igen, ez pont így történt... -.-" És még ezeregyszer hazudott ilyeneket anyunak, és ő természetesen el is hiszi. Miért neki hisznek? Én így nem bírok élni... Segítsetek!2014. máj. 18. 11:41
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit furán fogalmaztam! :/
2014. máj. 18. 11:45
2/9 anonim válasza:
Sajnállak :// nekem bátyám van, vele is kivételeznek de ennyire nem durva... én ilyen esetekre beállitanék egy kamerás tepefont a szobába hogy felvegye, mi történt, és megmutatnám apámnak, hadd költözzek hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
Igeeen!:D Megpróbálom. Köszönöm!! :)
2014. máj. 18. 11:50
5/9 A kérdező kommentje:
Apukámmal nagyon ritkán találkozom. És sajnos nincs telefonom, hogy beszéljek vele. :( De nagyon szeretnék hozzá költözni.
2014. máj. 18. 12:17
6/9 anonim válasza:
Beszéld meg apukáddal, amikor együtt vagytok, hogy szeretnél vele élni.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!:)
2014. máj. 18. 14:50
8/9 anonim válasza:
De hát nincs vezetékes telefonotok? Vagy az utcáról nem tudod felhívni?
E-mail?
Levél?
9/9 anonim válasza:
Megoldódtak azóta a dolgok? Én is azt javaslom, hogy költözz apukádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!