Hogyan legyek "más"?
Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni önmagamat, nem tudok beszélgetni másokkal(kivéve pár ember, osztályból, gyakorlati helyről, de velük is nehezen indult, viszont akkor is ők kezdeményezték a beszélgetést) Ugyanez lányoknál, nem merek leszólítani egy lányt sem, még akkor se ha látom rajtuk, hogy tetszem nekik(de lehet ezt is csak bemesélem magamnak). Van amikor felkelek, tükörbe nézek, és nincs semmi gond, pár óra múlva meg már utálom magamat kb. Szerintetek, hogyan változtassak ezen?:/2014. dec. 12. 20:44
1/4 anonim válasza:
Nyitni kell mások felé, nem szabad hagyni, hogy a 'gyáva' éned győzzön, ha amúgy szívesen megismernél valakit :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem az önbizalmadat kéne csak növelni, ezen fekszik az egész. :) Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled erről.
Nem kell másnak lenned, légy bátran önmagad! Változtatni talán kisebb dolgokon kell, de ehhez sajnos túl sok részletet nem ismerek. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Beszélgethetünk, ha gondolod:)
2014. dec. 12. 21:04
4/4 anonim válasza:
Ó elrontottad a napom, amikor csak a kérdést láttam azt hittem meleg akarsz lenni. Már készültem homofób beoszlásokkal de ez most elmarad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!