Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek önállóbb?

Hogyan legyek önállóbb?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, de teljesen önállótlan. Amíg iskolás voltam, nem tűnt fel, csak most, hogy kikerültem az ÉLETbe. Már akinek élet. Nekem nincs munkám (keresek, de nem találok), teljesen önállótlan vagyok. Ha ügyeket kell intéznem, ideges leszek, nem is tudom, mit csináljak. Ha valahol bármilyen feladatot kapok, és nem kapok pontos instrukciókat, nem tudok elvégezni. Ha telefonon keresnek, gyomoridegem lesz, és nem tudom felvenni.
2014. nov. 17. 12:12
 1/3 f35cd7d7 válasza:
100%
AZ első években nem probléma nem ugy születünk hogy mindent tudunk, de oda kell figyelni nem elfelejteni és sikerülni fog, de ha utána sem megy akkor életképtelen ember vagy de nem hiszem hogy ez a helyzet.
2014. nov. 17. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Ez így megy. :)

Gondold szépen végig a dolgokat, spórolj, nem kell izgulni - senki sem fogja leharapni a fejed. Az első sikerélmények után pedig fokozatosan megbarátkozol a "csúnyagonosz" dolgokkal. :)

2014. nov. 17. 12:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. Jól esnek a biztató szavak :)

Remélem, az igyekezet, a szorgalom és az idő orvosolja a problémámat.

2014. nov. 17. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!