Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van oda mindenki Sarka...

Miért van oda mindenki Sarka Katáért?

Figyelt kérdés
Persze, szép, csinos, vékony nő, mondhatni "tökéletes", de annyira vicc, hogy mutogatja magát, hogy igen, 3 gyerek után ki lehet így nézni.. Egy átlag nő nem tudja lepasszolni minden nap a gyerekét, hogy órákat töltsön a teremben pl.. Meg nem tudom, engem irritál ez a nő, mert szinte semmit nem tett le az asztalra, csak jól választott férjet.. Ettől "celeb"... És ennyi? Ezért sztárolják az emberek, mert csinos?
2014. dec. 5. 17:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk a magyar "hírességek" manapság 8 általánost elvégzett, buta emberek, akik bemennek a valóvilágba... :S
2014. dec. 5. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Két oka van.
2014. dec. 5. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
?
2014. dec. 5. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:

nincsenek oda érte

de őt nyomatják mindenhonnan(meg néhány másikat is) tehát nincs lehetőség mást nézni.

ő van és kész. ha nem tetszik ne nézz tv-t ne vegyél szennylapokat.

2014. dec. 5. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok oda érte, csak annyit tudok róla hogy jó csaj, még sose láttam TV-be meg nem is érdekel. Amúgy meg nem az iskolázottság dönti el hogy buta-e az ember vagy nem, ez engem annyira felidegesít ha ilyet írnak, azokat tartom a legretardáltabb embernek, egy érettségivel se lesz okosabb az ember, légyszives ne az iskolázottság szerint butázzunk már le embereket.
2014. dec. 5. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oda a celebekért, sőt meg van a véleményem. De valamiért az embereknek kell, aki mutat nekik egy gazdag világot, amiben ők talán sosem élhetnek.

Én csak akkor "találkozom" velük, ha rájuk keresek neten. TV-t nem nézek.

Szerintem te túl sokat foglalkozol vele. Zárd ki az életedből.

2014. dec. 5. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki az a Sarka Kata?
2014. dec. 5. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, amúgy idáig én se tudtam, hogy ki ez, csak erre a kérdésre beírtam a képkeresőbe és egyből meglett az a két ok, amiért odavannak érte többen.
2014. dec. 5. 20:38
 9/9 anonim válasza:
szilikon és fitosra szabott orr
2015. jan. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!