Egy rocker mint beteghordó nem ciki?
Szerencsére nem a középkorban, vagy valami majomlelkű diktatúrában élünk.
Sokakat taszíthat a külső, de betegek a törődést értékelik a másik emberben, és nem felszínesek.
Azért az elgondolkodtató, hogy míg vadidegen emberek nem találják cikinek a kérdező párját, addig a kérdező igen.
egy eüs
Amelyik betegnek van energiája azongondolkodni, hogy a betegszállító, aki épp neki segít hogy néz ki, az nem elég beteg... Eddigi életem során kétszer kellett ügyeletre szaladnom, de összesen egy ember arcára emlékszem (mert egy az egyben úgy nézett ki, mint John Cleese).
Másrészt jó kapcsolat lehet, ahol így beszélsz a párodról. Nekem nem kellene ilyen pár, aki annyire nem tisztel, mert jajj, ki mit mond.
Nem igazán értem, mi a gond a válaszommal.
A betegek szerintem nem adnak a külsőre, hanem a törődést, a segítőkészséget látják meg az emberben, mert az érzékenységük kifinomult.
Aki ezzel vitatkozik, nyugodtan mondjon érveket, nem láttam még egyik válaszban sem ezzel ellenkező véleményt (kivéve az egymást fikázós írásokat).
nem ciki.
Mindenkinek megvan a joga hogy úgy öltözzön, plusz azt dolgozzon amit akar.
Ha ennyire nem tetszik akkor hagyd el( ha ezzel szekálod, ő fog elhagyni)
És elég durva hogy így beszélsz a saját párodról...
Attól hogy valaki rock zenét hallgat attól még lehet szíve, ugyanúgy ápolhat betegeket, ha azt akar, mint bárki más.
Gondolom a munka közben úgysem bömbölteti a rockzenét és stb. A betegeket meg úgysem fogja érdekelni, hogy hogy néz ki az illető aki éppen segít neki.
+ miért külső alapján ítélsz? vagy miért csak a kinézetével foglalkozol?
hiszen a párod.. ismered és tudod hogy milyen a személyisége.( gondolom most nem azért "aggódsz" meg veszélyes a betegekre) szóval nem értem a külsőnek mi köze a munkához és a személyiséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!