Mit csináljak, ha elegem van ebből a k. va életből?
Szóval egyetemista.....
Nos, az egyetemista életnek vannak sötét oldalai is. Persze nem azoknak, akik egy über-könnyű szakra mennek, vagy azoknak, akik tökéletes frekvenciában állnak az egyetemi anyaggal - utóbbira példa, hogy van olyan, aki mérnöknek született -> számára a mérnöki hivatás úgy fekszik, mint egy tökéletes kabát, de ez nem minden esetben van így. Sokan bele kell nőjünk a kabátba és ez sokszor nem egyszerű.
Én is jelenleg egyetemista vagyok és tudom milyen az, amikor az utóbbi esettel küszködik az ember. Van, aki egyszerűen lemond az egészről és van, aki tovább vívódik. Én az utóbbi variánst választom és akármilyen pillanatnyi kudarcok is érnek, mindig azon pörög az agyam, hogy miként használjam azt fel a jövőben és milyen mértékben járul hozzá a fejlődésemhez. Ha ezt a hozzáállást választod, akkor azt is észre fogod venni, hogy a kudarcok egy idő után nem gyengítenek, hanem erősítenek. Ez nem egy maszlag, hanem az igazság.
Ugyanazt tudom tanácsolni minden más részre az életedből : magány, anyagi gondok, stressz, stb. - Ne hagyd, hogy elgyengítsenek, inkább dolgozd át úgy, hogy erősödj általa és sikert érjél el.
A történelem során a legtöbb sikeres ember egyetértett egy dologban: az egyik legnagyobb titok az életben az, hogy miként változtass át minden kudarcot sikerré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!