Tényleg többet érnek az emberek szemében azok az emberek akiknek sok pénzük van és sikeresek?
Mindenki sikeres valamiben!
Csak rosszul választott szakmát, ellébecolta az iskolát, önismeret nélküli volt a pályaválasztása, vagy nem volt elég kitartó, vagy kuláknak nyilvánították az édesapját és nem hagyták továbbtanulni, vagy alkolista volt az anyukája...
Szóval sorolhatnám. Rengeteg személyes, vagy rajta kívül álló oka lehet ennek. Ez egy nagyon soktényezős játszma, hogy a Nagybetűs Életben sikeres és/vagy gazdag leszel-e? Engem sikeres vállalkozónak mondanak. De, ha valami klassz ételt akarok főzni otthon, hogy meglepetést okozzak a feleségemnek és a gyerekeimnek, akkor lemegyek a takarítónőkhöz, meghívom őket egy kávéra, és az ő tanácsukat kérem ki. Mert ők ebben sikeresebbek és tapasztaltabbak mint én, és el tudják mondani (át tudják adni a tudást), hogyan készítsem el az ételt.
Takarítani, úgy takarítanak, ahogy én mondom, és ahogy a minőségbiztosítási rendszer diktálja.
Én meg úgy főzök, ahogy a takarítónők előírják.
Melyikünk a sikerebb?
És elárulom, hogy amikor beszámolok nekik az eredményről és megdícsérem a receptjüket, akkor látom a szemük csillogásából, hogy büszkék és értékesnek érzik magukat.
És ez így is van! Mindenki értékes ember!
Utolsó. le a kalappal. Köszönöm válaszod
PEACE :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!