Akiket kiközösítenek azok nem lesznek sikeresek később, kevés lesz az önbizalmuk?
2. nál a pont.
Általában az ilyen emberekből lesznek a művészek, zenészek, költők.
Jómagamat elég rendesen kiközösítenek az oskolában mivel hát, nem épp a ami diszkót szeretem. És én is leálltam gitározni, bele vezetem minden feszültséget és érződik is.
Ez a legtöbb kiközösített emberrel így működik. Igazából sokkal nagyobb esélyük van a sikerre, mint azoknak akik a suliba voltak menők.
Ismerek pár embert akiket suliba vertek, aláztak, kiközösítették és most meglehetősen híresek vagy fontos pozíciókat töltenek be.
Igazból sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel nemrégibe, és arra jutottam, hogy.:
Akik suliba zárkozottak, kiközösítettek a késöbbi életükben nagyrészt sikereket tudnak elérni munkába, zenébe bárhol, mivel sokkal erősebb lesz bennük a "megfelelési kényszer" és sokkal motiváltabbak, mivel szeretnének letenni valamit az asztalra.
Akik suliban nagy menők voltak, mondhatni kiskirályok. Azok a későbbi életbe orbitális pofára esésekre számíthatnak. Mert pl egy munkahelyen a főnök nem díjazza azt, ha valakinek nagy az arca és a szája. Persze kell a magabiztosság, de vannak határok, amelyeket ezek a "nagymenők" nem képesek betartani.
Természetesen ez nem minden esetben igaz.
Én úgy vettem észre, h van az, amit írtak, h mivel otthon van és unatkozik kitalál valamit és jó lesz benne.
Martin Scorsese így lett menő rendező(nem a legjobb példa).
Asztmás volt, nem mehetett a többi gyerekkel játszani, így állandóan moziba járt.
De van az is, h ahogy suliban kizárták, ugyan úgy szopatni fogják a munkahelyen is.
A nagypofájúak meg vagy vissza vesznek, vagy mennek a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!