Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi teszi a páwákat, a swageket...

Mi teszi a páwákat, a swageket és a yolokat azzá, amik ők? Tehát mit tesznek ez érdekében?

Figyelt kérdés

(Nem tudtam rendesem behatárolni a kérdés besorolását, ne tessék fejemet venni érte)

Tehát, hogy gondolom itt is a divat meg a világnézet számít?

Vagy mi teszi őket swaggé, yolová, meg páwává?

#stílus #magyarázat #SWAG #yolo #nemtudommikezek
2014. nov. 16. 18:21
 1/6 A kérdező kommentje:

Tehát, azt tudom, hogy állítólag honnan származik mindkét fogalom, meg hogy a sztárok mit gondolnak a swag stílusról, csak jobb lenne, ha valaki személyes véleményt írna, mert az nem behatárolás, hogy azért vagy swag mert önmagad vagy, meg mert egy

edi a stílusod.

2014. nov. 16. 18:30
 2/6 anonim válasza:
A swag kb azt jelenti hogy divatosan oltozunk :)
2014. nov. 17. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Akkor a divat tehet arról, hogy homokosnak néz ki az ilyen "gyerekek" 99%-a?
2014. nov. 17. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Semmi komolyabb ok nincsen.Csak ez a divat(Magyarországon legalábbis), és követik.

Ez a tipikus páwa stílus meg csak nálunk, meg a szomszéd országok némely részén divat.Ilyen kinézettel kimész mondjuk Németbe vagy bármi más országba, nem menő leszel.Inkább kiröhögnek hogy nem tudsz normálisan öltözködni.

2014. nov. 19. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Asszem kimegyek külföldre...

Engem ez zavar, fiatal vagyok, nekem ez a stílus nem megnyerő, és mire teljesen párkapcsolatra felkészült lesz a generációm, addigra elfajulnak a dolgok.

De akkor örülök, hogy nem csak én gondolom hasonlóan ezt a dolgot.

2014. nov. 23. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahogy a tinik többsége használja az tényleg nem eredeti, de sztem alapból a stílussal nincs baj. Csak avval aki majmolásból csinálja. De csak emiatt ne menj külföldre :P

Majd ők is megnőnek, a stílusuk is változik, vagy ki tudja, nem az a lényeg hogy ők mit csinálnak, mindenki változik, főleg a tinik..

Sztem amúgy Ny-Európa elég unalmas ilyen szempontból, Belgiumban is voltam egyszer, ott is mindenki olyan unalmasan öltözködik hogy 3 nap nekem bőven elég volt.. A többség szürke meg világoskék ingekbe voltak, mindenki unalmas ruhát hord unalmas színekkel.. A Balkán a legérdekesebb és K-Európa is sokkal jobb, az biztos hogy nem unalmas annak ellenére hogy szegény országoknak tartják őket ami amúgy nem igaz mert meg lehet élni elég jól ezeken a helyeken is ha valaki megtalálja az útját..

Amúgy meg a tinik nem is lehetnek swagak mondjuk, ők max csak öltözködés koppintanak de az nem igazi swag

Ha valaki kipróbált mondjuk több stílust akkor a sajátját is tudja majd követni egy idő után jó esetben.

Én pl szeretem a színes vagy szexi harisnyákat, térdzoknikat, a fűző szerű dolgokat, a feliratos pólókat, sapikat, függetlenül attól hagy swag vagy nem én azt viselem ami tetszik, persze stílusosan összehangolva, de leggyakrabban a letisztult, elegáns darabokat szeretem

2015. jan. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!