Mit tehetek annak érdekében, hogy csak magamra hallgassak, és ne arra amit más mond hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval arról lene szó,hogy sokan megakarják mondani hogy mit hogyan mikor tegyek,de elegem van már ebből!Hogyan lehetek önmagam,hogy ne mások hatása,akarata alatt éljek??2013. szept. 13. 15:10
1/5 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy itt se hallgass másokra, ne kérdezd meg, hogy mit csinálj, mondd meg mindenkinek aki diktálni akar, hogy majd te eldöntöd, hogy neked mi a jó és mit hogyan csinálj, Légy határozott, kezdd velem, küldj el a fenébe! :-DDD
3/5 anonim válasza:
Bízz magadban. Növeld meg az önbizalmadat, az önismeretedet, hogy tudj hinni magadban, hogy számodra a saját véleményed legyen a legfontosabb. Interneten és könyvesboltokban kutakodj ez ügyben. Ha ez sikerül, akkor már akárki akármit is mondhat, úgyis magadra fogsz hallgatni.
5/5 anonim válasza:
Ugyanebben vagyok én is. Szerintem tegyél fel egy pár hangos könyvet a sikeres emberről és hallgasd esténként. Egy kicsi önbizalmat biztos ad, főleg eltereli a figyelmedet másokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!