Ti mitől féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl.milyen állattól, targytól, helyzettől.2014. nov. 8. 08:09
11/22 anonim válasza:
Hogy 4 sör után hosszú sor fogad a wc előtt.
A hideg kiráz tőle...:D
12/22 anonim válasza:
én a haláltól,a magánytól és a jövőtől félek
14/22 anonim válasza:
én a haláltól,az öregkortól és a magánytól félek. meg hogy elveszítek valakit akit szeretek
16/22 anonim válasza:
Állat: kígyó, pók, meztelen csiga
Helyzet: kínos
Tárgy: -
17/22 anonim válasza:
Ja! És félek a betegségektől is!
18/22 anonim válasza:
Attól hogy egyedül fogok meghalni.
19/22 anonim válasza:
Semmitől. Nincs kitüntetett félelmem, ha valami ijesztő, félelmetes, visszataszító stb, akkor az az és kész. Tehát adott helyzetben nincs hiány félelemben, de "legjobban félek ettől és ettől" nincs, vagy még nem találkoztam vele.
20/22 anonim válasza:
Félek az élet egyik elkerülhetetlen velejárójától ... Félek attól amikor közlik velem ,hogy édesanyám/édesapám meghalt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!