Ti mitől féltek a legjobban?
Én attól félek, amit szavakba sem tudok önteni.
A félelemtől magától.
Második válszoló: a rovaroktól énis, rettenetesen, főleg a poloskától, sáskától.
Csak nemtudom mennyire normális az, hogy a pókoktol annyira nem tartok.. viszont a poloskátol annál inkább. Főleg az utóbbi időben ha megláttam egyet, nem tudtam megszólalni, egy hang nem jött ki a torkomon..:/
Én attól félek hogy figyelnek. A tabletemen és a telefonomon a kamera le van szigelőszalaggal ragasztva.
Ja és a próbababák.....mikor elsétálok mellettük mindig attól félek hogy életrekelnek.
Én az élve eltemetéstől rettegek.
Brrrr, rohadt Helyszínelők! :@
A magassagtol egy kicsit. A korom sotet szobatol, mert akkor az az erzesem, hogy fulladok meg.Mindenfele bogartol, de ha nincsen rajtam, minden ok.
Felek attol, hogy ha meghalok, 1 het mulva magamhoz fogok terni. En elore kijelentettem, hogy ha meghalok, hamvasszanak el. Akkor legalabb tuti lesz :))
Meg a csalodastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!