Mennyire "ciki" otthagyni a kollégiumot 3 hónap után?
Figyelt kérdés
Nem nagyon bírom a kollégiumot, a szobatársakkal sem jövök ki. Másik iskola kollégiumában vagyok, nincsenek itt a sulimból sokan, egyedül érzem magam. A bejárást könnyen meg tudnám oldani, kb. fél-háromnegyed óra lenne busszal. Középiskolás koliról van szó. Ti feladnátok?2014. nov. 7. 17:50
1/9 anonim válasza:
Semennyire nem ciki.Van olyan aki 1 hét után otthagyja.Nyugodtan hagyd ott ha nem tetszik.
2/9 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a "ciki" témát. Most ha azt mondja valaki hogy "ciki" akkor inkább tovább szívatod magad?
3/9 anonim válasza:
Semennyire. Ha benne maradsz, az cikibb.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 7. 18:17
5/9 anonim válasza:
cikinek nem ciki de meg fogja mindenki legalább egyszer jegyezni, hogy "pf eddig bírta :D"
6/9 anonim válasza:
Nem baj. Ő meg kinevetheti őket, hogy benne maradtak.
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha nem érzed magad jól ott, akkor hagyd ott, egyértelmű. Ilyen esetekben soha ne azt nézd, mi a ciki. Különben is, azt írtad, hogy nem az iskolatársaiddal vagy, tehát nem is ismered őket. Nem mindegy akkor, hogy mit gondolnak? Többet úgysem találkozol velük.
Én is hagytam már ott koleszt, mert nem jött be. Nem ördögtől való az ilyesmi. Van, hogy nem jön be valami, akkor azt nem kell csinálni, ennyi.
A fél-háromnegyed óra utazás az nem a világ vége, bár reggel fárasztó lehet korábban kelni. Bár, a saját példámból kiindulva, én inkább kelek korábban, mint hogy szenvedjek egy sz@r helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!