Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek! Mi a véleményetek...

Emberek! Mi a véleményetek arról, hogy 14 évesen meg akarom tartani a babát? NEM KAMU, mielőtt valami okos írná!

Figyelt kérdés

Megerőszakoltak! A szomszéd, aki 30 múlt. Részeg volt de ez nem mentség! Anyuék feljelentették apám neki ment. Bátyám is. Az utcába mindenki támadta, bezárattuk.

Annyira fájt, nem csak lelkileg! De lelkuleg főleg! Éretlen vagyok az efféle dolgokhoz, és még most sem gyógyultam ki a depresszióból! Ne tudjátok meg, mit éreztem és érzek. Mindegy, ezt nem tudhatjátok! :(

Kiderült, hogy 2 hetes terhes vagyok. Anyukámék ragaszkodnak az abortuszhoz, de az gyilkosság! Nem fogom megölni! Főleg, hogy keresztény vallásúnak mondhatom magam. (Hiszek Istenben, gyülekezetbe járok. Ettől még jobban fáj az egész.......)

Eltudnánk tartani, ez tény. De az iskolát is felhozták, meg mindent. Akkor is! Nem, az gyilkosság!!!!!!!

Szerintetek? :( Próbájatok megérteni!

2014. nov. 6. 17:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Miért használsz állandóan felkiáltójelt? Olyan, mintha kiabálnál.
2014. nov. 6. 20:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Ezen most nevettem köszi :D Csak írásvégi jelek mint pl. az utolsó mondat: Próbáljatok megérteni! <-- Ezt kijelentő. Vagy rosszul tudom?
2014. nov. 6. 20:46
 23/25 anonim válasza:

A kijelentő az ez-->.

A felkiáltó meg ez-->!

2014. nov. 6. 22:16
 24/25 anonim válasza:
Végül mi lett? 🥴
2022. márc. 11. 22:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Lassan elsős lesz a kicsike 😄
2022. márc. 11. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!