Emberek! Mi a véleményetek arról, hogy 14 évesen meg akarom tartani a babát? NEM KAMU, mielőtt valami okos írná!
Megerőszakoltak! A szomszéd, aki 30 múlt. Részeg volt de ez nem mentség! Anyuék feljelentették apám neki ment. Bátyám is. Az utcába mindenki támadta, bezárattuk.
Annyira fájt, nem csak lelkileg! De lelkuleg főleg! Éretlen vagyok az efféle dolgokhoz, és még most sem gyógyultam ki a depresszióból! Ne tudjátok meg, mit éreztem és érzek. Mindegy, ezt nem tudhatjátok! :(
Kiderült, hogy 2 hetes terhes vagyok. Anyukámék ragaszkodnak az abortuszhoz, de az gyilkosság! Nem fogom megölni! Főleg, hogy keresztény vallásúnak mondhatom magam. (Hiszek Istenben, gyülekezetbe járok. Ettől még jobban fáj az egész.......)
Eltudnánk tartani, ez tény. De az iskolát is felhozták, meg mindent. Akkor is! Nem, az gyilkosság!!!!!!!
Szerintetek? :( Próbájatok megérteni!
A kijelentő az ez-->.
A felkiáltó meg ez-->!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!