Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek! Mi a véleményetek...

Emberek! Mi a véleményetek arról, hogy 14 évesen meg akarom tartani a babát? NEM KAMU, mielőtt valami okos írná!

Figyelt kérdés

Megerőszakoltak! A szomszéd, aki 30 múlt. Részeg volt de ez nem mentség! Anyuék feljelentették apám neki ment. Bátyám is. Az utcába mindenki támadta, bezárattuk.

Annyira fájt, nem csak lelkileg! De lelkuleg főleg! Éretlen vagyok az efféle dolgokhoz, és még most sem gyógyultam ki a depresszióból! Ne tudjátok meg, mit éreztem és érzek. Mindegy, ezt nem tudhatjátok! :(

Kiderült, hogy 2 hetes terhes vagyok. Anyukámék ragaszkodnak az abortuszhoz, de az gyilkosság! Nem fogom megölni! Főleg, hogy keresztény vallásúnak mondhatom magam. (Hiszek Istenben, gyülekezetbe járok. Ettől még jobban fáj az egész.......)

Eltudnánk tartani, ez tény. De az iskolát is felhozták, meg mindent. Akkor is! Nem, az gyilkosság!!!!!!!

Szerintetek? :( Próbájatok megérteni!

2014. nov. 6. 17:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nem tud gyereket nevelni. Majd 10 év múlva talán.
2014. nov. 6. 17:41
 2/25 anonim ***** válasza:
Hogy is derult ki pontosan hogy 2 hetes terhes vagy?
2014. nov. 6. 17:48
 3/25 A kérdező kommentje:

Tudok! Tudok tisztetre és becsületre nevelni! Rengeteg tapasztalatom van rokonoktól! Hidd el!

Csak nem szeretném megölni, érted?

Mert..

1. Keresztény vagyok

2. Amúgysem lennék rá képes!!!:(

2014. nov. 6. 17:49
 4/25 A kérdező kommentje:
#2: Úgy, hogy rosszul voltam gyakran, fáradtabb, meg ilyenek... Más voltam! Sok jel erre utalt, szüleim észrevették, elvittek orvoshoz. Utána jött a veszekedés az abortuszról.....
2014. nov. 6. 17:50
 5/25 anonim válasza:
5%
Ha elveteted a gyereket akkor mar soha tobbet nem szulhetsz(vagyis nem lehet sajat gyereked).Szoval jol gondold neg,es szerintem allj ki a dontesed mellet,es nefoglakozz hogy mit mondanak az ismeroseid barataid hogy mar 14evesen gyereket szulsz(remelem erted a celzast)
2014. nov. 6. 17:51
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy rá alkalmas hogy gyereket nevelj, főleg olyantól aki megerőszakolt. Egy pszichológus lehidalna túled. Ilyenkor meg még nem baba sajnos :s Még csak zigóta, semmije nincs kifejlődve. Ha lenne szíve ami verne megértelek, de jelenleg csak egy sejtcsomag. És azzal hogy őt megtartod a leendő gyermekeid és férjed életét is átvariálod. Amúgy már meg ne sértődj, de te 14 évesen mit tudnál neki nyúljtani. Nem te tartanád el, ahnem anyádék. Te még aláírni se tudnád a gyerekkel kapcsolatos intézkedéseket. Bölcsi stb. Egy ilyenhez fel kell nőni. Nagyon sajnálom ami veled történt, de ettől még nem vagy alkalmas gyereknevelésre. És majd az apjáról mit mondanál neki? Szerinted hogy élné meg hogy az apja egy börtönviselt gyerek erőszakoló. Örülhetnél ha nem lesz öngyilkos, de az életét örökre tönkretennéd. Vagy a szemébe hazudsz mert az keresztényi.
2014. nov. 6. 17:52
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
én már csak a körülmények miatt is elvetetném. az a gondolat, hogy erőszakból lett. hallgass a szüleidre ne menj a saját makacs fejed után. később már nem tudsz változtatni rajta, ha most nem teszitek meg a megfelelő lépéseket.
2014. nov. 6. 17:53
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elveteted a gyereket akkor mar soha tobbet nem szulhetsz"

Ez egy oltári nagy baromság. Ha nem értesz hozzá, akkor inkább maradj csöndben!

2014. nov. 6. 17:54
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

És felnevelnéd a megerőszakolód gyerekét? Vagy a szüleid szerinted örülnének neki, ha az unokájukban az az ember vére csorog aki megerőszakolta a lányukat? Gyerek vagy, sajnálom hogy ennyire teletömték a fejedet téveszmékkel (hidd el, ezt teológiai hallgatóként mondom, ami a gyülekezeteken folyik annak köze sincs a keresztény hithez) nem fogod tudni felnevelni, csak tönkretennéd a saját, a szüleid, és a leendő gyereked életét.

És nem igaz, hogy az abortusz gyilkosság. Az agy a fejlettségét a megszületés előtt pár héttel éri el, magzati korban. Vallásosan mondva akkor kap lelket a baba, amikor megszületik. Remélem így érted. Mindenesetre vetesd el, mielőtt késő lenne, a szomszédot meg remélem lesittelik egy életre.

Ha meg kamu a kérdés, vedd úgy hogy elvették 5 percet az életemből :D bár vécén ülök szal nem sokat tesz...

10/25 anonim ***** válasza:
100%
NEm igaz hogy abortusz után nem szülhet! Hol hallottad ezt a baromságot? Nekem beteg volt a babám és el kellett vetetni, mert nem volt életképes :( Azóta 3 egészséges gyermeket szültem! És az enyémek! Micsoda baromság! Ne híresztelj már ilyeneket! Neten nyugodtan rá lehet keresni.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!