Emberek! Mi a véleményetek arról, hogy 14 évesen meg akarom tartani a babát? NEM KAMU, mielőtt valami okos írná!
Megerőszakoltak! A szomszéd, aki 30 múlt. Részeg volt de ez nem mentség! Anyuék feljelentették apám neki ment. Bátyám is. Az utcába mindenki támadta, bezárattuk.
Annyira fájt, nem csak lelkileg! De lelkuleg főleg! Éretlen vagyok az efféle dolgokhoz, és még most sem gyógyultam ki a depresszióból! Ne tudjátok meg, mit éreztem és érzek. Mindegy, ezt nem tudhatjátok! :(
Kiderült, hogy 2 hetes terhes vagyok. Anyukámék ragaszkodnak az abortuszhoz, de az gyilkosság! Nem fogom megölni! Főleg, hogy keresztény vallásúnak mondhatom magam. (Hiszek Istenben, gyülekezetbe járok. Ettől még jobban fáj az egész.......)
Eltudnánk tartani, ez tény. De az iskolát is felhozták, meg mindent. Akkor is! Nem, az gyilkosság!!!!!!!
Szerintetek? :( Próbájatok megérteni!
Nem az én dolgom, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. De ezt pszichésen se lehetne feldolgozni, a szüleidnek se, ha van is annyi pénz (bár mit tudja azt egy tini), valakinek otthon kéne lenni a babával, kiesne egy fizetés esetleg, stb. Te meg nem tudod nevelni és a szüleid nyakára sem tehetsz ekkora terhet. Mindenkinek jobb lenne nem megszülni vagy legalábbis örökbe adni.
(Egyébként meg el ne higgyétek, akkora kamu, mint a ház. Az eset után ahhoz kellett orvostól papír ahhoz, hogy le tudják csukatni a csávót (ami szintén sántít, de mindegy), aki ilyen esetben élből adja az esemény utáni tablettát, ami jó eséllyel kizárja a terhességet. Ja meg két hetes terhesség is mese, tekintve hogy az utolsó mensestől számítják, ergo a 2. hét a tulajdonképpeni fogantatás átlagos ciklusnál. Meg 2 hét után még nincsenek tünetek, a fáradtság, levertség, stb egy ilyen eset után inkább a depresszió tünete. Ami miatt persze nem itt írogatna a szerencsétlen áldozat...)
Nem hinni kell hanem a tényeket látni.
A gyereknek nem lesz apja, nem a szülei nevelik hanem a nagyszülei, te nem anya szerepet fogsz játszani, hanem tesót, arról nem is beszélve, hogy mit fognak gondolni az emberek rólad vagy a gyermekedről amikor csak 14 év korkülönbség van köztetek.
Nem te "ölöd" meg, hanem az orvos. És talán csúnyán hangzik de senkinek nem fog hiányozni mivel belőle még nem lett senki. Az arcát sem láttad, egy szép emlék sincs róla, szóval azt sem tudod kihez ragaszkodsz ennyire. Ha ilyen vallásos vagy bizonyára tudod, hogy csecsemőket is gyilkoltak a bibliába. Nos az ami még benned van, nem egy érző lény, nem érez fájdalmat, nincs tudata stb.
Lehet, hogy azt a 30 éves pedofilt is 14 évesen szülte az anyja azért lett ilyen.
Olvashattad, itt mindenki az abortusz pártján áll, gondolhatod, hogy ez már jelent valamit, nem csak hülyeséget beszélünk kivéve #5.
Utána pedig menj el a templomba és gyónd meg.
Koszi a normalis valaszokat! Mindegy nem allok le vitatkozni :( Van annal nagyobb baj..
Mar mindegy is, abortusz lesz meg ha nem is akarom! Anyaek ezt mondtak.
Senkinek nem akadt meg a szeme a 2 hetes terhessegen?
Itt senki sem latott meg terhes not kozelrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!