Nem haladok semmire, pedig sok időt eltöltök vele. Mit tegyek?
Egész délután csinálom a feladataimat, még is alig haladok valamire, és a teendőim listája kb ugyan olyan hosszú marad, vagy még hosszabb lesz.
Bosszant hogy nem haladok. Mit tehetnék ez ellen?
Állást keresek. A hirdetéseket nézegetem, de pl interjúra már nem kèszülök, pedig lenne mit átnézni.
Közben vizsgáim is vannak, arra is tanulni kéne most már nagyon, de a tételeim sincsenek mindenből összeszedve.
Viszont ma meg tegnap bele se kezdtem, csak pihiztem.
De legalàbb ma már elmentem futni. Utána tanulás jött volna, elég "éber" is voltam hozzá, de lusta voltam elkezdeni.
Elhatároztam hogy angolozni is kéne minden nap egy kicsit. A napokban azt még csináltam is, de mással már nem foglalkoztam. Időm pedig lenne rá, mert alig csinálok valamit egy nap. Csak elkezdeni nem akar menni.
Jahh, a lakás is szalad....
Valahogy úgy kéne hogy mindeb nap haladjak a legtöbb teendővel (még ha nem is minddel), de ha nem tudom rászánni magam hogy belekezdjek akkor csak gyűlnek a teendők.
Bocsi, most olvastam vissza a kérdésem. :D
Ott arrók volt szó, hogy nekiültem a csinálnivalónak, de mindenen járt az agyam, csak azon nem amin kène.
Nos, ez biza lustaság. Onnan tudom, hogy én is ilyen vagyok. Ezen csak az akaraterő segíthet. :D Nekem bevált.
Takarítás: fly lady, erre keress rá neten, és hasznosítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!