Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek az utcán? 17/L

Miért néznek az utcán? 17/L

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja olyan 30-60 közötti férfiak és nők bámulnak.De nem csak beképzelem mert anyukám is látja.Szerinte a kabátom miatt.Mert a kabátom nagyon hasonlít a Kádár rendszerben lévő szürke rendőr kabáthoz.De szerintem nem azért néznek.Mert már 3 éve hordom a kabátot, és eddig nem néztek.És nem is azt nézik hanem az arcom.

Nagyon idegesít...Mi lehet az oka?

2014. okt. 31. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Mi az, hogy itt csak azt nézik, hogy mibe k0sösenek bele? Te kérdezted, hogy miért bámulnak okoska, csak felvetettek néhány lehetőséget.
2014. okt. 31. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

Én nem érzek rosszindulatot a válaszok mögött de mivel te sem tudod hogy miért néznek mi csak találgatunk.

Nem tudom hogy hol laksz de egy kisebb városban/faluban nagyon ismerik az emberek egymást. Lehet hogy sokat változtál és azért bámulnak.

2014. okt. 31. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Biztos azt nézik, hogy mekkora beképzelt egy lány azt hiszi, hogy a világ csak ő körülötte forog.
2014. okt. 31. 20:31
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 Egyáltalán nem vagyok beképzelt,sőt.

És nem hiszem hogy a világ körülöttem forog.

Akkor hinném ha azt mondanám hogy MINDENKI engem néz.Vagy mindenkinek tetszek.Én csak bizonyos emberekre mondom hogy néznek.És mégegyszer nem mindenkire.

2014. okt. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!