Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Más fiúkra sem néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Más fiúkra sem néznek rá a lányok a buszon, utcán, akárhol vagy csak rám nem?

Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre,hogy egy lány sem néz rám Sehol,biztos zavarba vannak. De vajon csak rám nem néznek a lányok,más fiúkra igen vagy más fiúkra sem. Hogy van ez? Lányoktól kérdezem,mert ők tudják ezt.

2014. okt. 24. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ritkán szoktam megnézni az embereket a környékemen.
2014. okt. 24. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
csúnya vagy drágám! ez a nagy helyzet!
2014. okt. 24. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
én szeretek nézelődni, ha tetszik egy fiú és észreveszem, biztos hogy ránézek
2014. okt. 24. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem mindíg néznek
2014. okt. 24. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindenkit megnèzek, a csunyákat is.
2014. okt. 24. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Aki azt írta,hogy"csúnya vagy drágám" nem tud bosszaantani,mert tisztában voltam a kérdésem kiírása előtt azzal,hogy direkt olyan választ is fogok kapni,hogy csúnya vagyok,azért nem néznek rám,meg kötekedő válaszokat de kicsit sem érdekel Úgyhogy ez az ingerlés próbád nem jött be. Amúgy őszintén Megmondom itt,hogy nem vagyok szép de csúnya sem.
2014. okt. 24. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ronda vagyok, mégis szoktak nézni :/

18f

2014. okt. 24. 21:23
 8/8 anonim válasza:
Engem szoktak nézni, van hogy csak futólag (ez a gyakoribb), de néha hosszasan is.
2014. okt. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!