Teljesen kilátástalan az életem. Nagyon szegények vagyunk. Élet az ilyen?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Sajnos szüleim meghaltak, a házat amit örököltem az adóságok miatt elárverezték. Szerencsére lett egy párom akivel most az anyukája házában lakunk összesen tizeneggyen. Anyósom nyugdíjas, nyáron halt meg a férje, párom alkami munkákat dolgozik, a lánya gyesen van az ő párja is alkalmi munkákat vállal és ott van a sógornőm szellemifogyatékos fia. Èn minimálbért kapok. Szóval elég rossz körülmények között élek, sokszor az öngyilkosságon jár az agyam. Mit tennétek a helyemben? Éljek így vagy nincs értelme?2014. okt. 20. 19:44
1/3 anonim válasza:
Próbáljatok meg a pároddal jobb állást találni. Tanuljatok nyelvet. Költözzetek másik városba, már vannak támogatások ilyen esetekre.
Vagy irány külföld.
Ne add fel, csak erősnek kell lenned és sikerülni fog.
3/3 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet... Először mindenkinek nehéz, de ideje gatyába rázni magatokat. Addig míg nem lesz jobb meg tartson össze a szeretet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!