Igazából nem nagyon szerettem volna ezt elmondani, de azért véleményekre kíváncsi vagyok, úgy kezdem hogy jelenleg 114 kiló vagyok,és sokat szoktam játszani de múltban is megeset, hogy letöröltem minden játékot stb., mert elöntöt azaz érzés hogy "elég volt", meg megakarok változni, nos e közbe tényleg sikerült elmondom hogy most nyár óta sportolok, 136 voltam és most vagyok jelenleg 114 de, fogalmam sincs miért van ez az érzés, úgyértem miért töröltem le játékokat is(nem 1x volt), öszintén már barátnőt is szeretnék, hisz 18 vagyok már és még mindig nem találtam meg. És most napokban, ilyen szomorú vagyok, depis, akkár "megtört". hogy miért van ez? Az a gond hogy néha már túl sok a teher.. Bár lehet én is tudom magam a válaszokat, de tanácsokat szívesen elfogadok.
Ne siess, majd megtalálod az igazit.A súlyoddal kapcsolatban pedig tarts ki!Folytasd a sportolást, tűzz ki magad elé mindig egy célt hogy pl.:x időre lefogysz y kilóra..Nem muszály letörölni a játékokat, játsszál nyugodtan, csak mértékkel.Napi 3-4 óra játék nem árt meg ha mellette rendszeresen mozogsz.Az hogy nyár óta 22kilót fogytál, nagyon jó teljesítmény.Folytasd így tovább, és mire megint strandszezon már lehet hogy 90kiló is alig leszel :D.Ne legyél szomorú, folytasd tovább amit csinálsz.Ahogy egyre jobb lesz a testalkatod, egyre nagyobb önbizalmad lesz, és akkor a kapcsolat is könnyebben jön össze.Sokat számít a kisugárzás ;)
2014. okt. 19. 17:47
2/6 anonim válasza:
Egyetértek előzővel.
Egyik barátom szintén túlsúlyos volt, de nem törölte le játékait. Ő mindig mondta játék előtt, vagy után, hogy megy edzeni. Ha viszont úgy érzed vagy játék vagy sport, mert ha leülsz gép elé egész nap ottleszel akkor inkább ne is telepítsd vissza őket.
2014. okt. 19. 19:16
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettötöknek!:) Hát igen elsőnek tudtam korrigálni azt hogy játék mellet sportoltam NYÁRON! De bejött a suli és még több játékot szedtem is le, és így időm sincs valamelyikre :( 11-ikes vagyok és elég rossz mert nekem 4 nap iskola van 6 nap munka(gyakorlat) és a 4 nap suli miatt sok a tanulni való :/, de köszönöm nektek! És igen nem hagyom aba ha nem is sportolok diétát csinálom meg hogy nem eszek este! Igazából anno mindig félbe hagytam mert feladtam meg nem voltam érett ehhez hogy felfogjam, de mostanra benőtt a fejemlágya!:) kösz i mégegyszer!:d
2014. okt. 19. 20:46
4/6 anonim válasza:
Tanulás közben, ha úgy érzed nagyon nem fog már az agyad, ugrálj,fuss helyben,csinálj tornagyakorlatokat úgy hogy esetleg próbálod felidézni a tanulnivalót.Ez a kis kardio-mozgás jót fog tenni a súlyodnak, és ha kimozgod magad, jobban fog az agyad :D.3-4perc torna amikor elfáradsz és jó lesz :D
2014. okt. 19. 22:53
5/6 anonim válasza:
Igazából a változásoknak nem biztos, hogy radikálisaknak kell lenniük.
Játszhatsz nyugodtan. Mint ahogy a legtöbb egészséges, értlemes életet élő ember is teszi. Csak ne ez legyen kizárólag, ami kitölti a napjaidat.
Barátnőt meg ne keress görcsösen. Nem vagy te még vénember, semmiről nem vagy lekésve.
Csak kicsit az életmódodon változtass, és bár nem fog egyik napról a másikra menni, ha havonta 1-2 kilót leadsz (többet ne!), jövő ilyenkor már 90 kiló leszel, ami már nem vészes, sőt, láttam olyan lányt, akinek kifejezetten bejön.
2014. okt. 20. 11:02
6/6 anonim válasza:
Nálam egyébként a "csúcs" 90 kiló fölött volt. Most vagyok 70, és még tudnék fogyni, csak barátnőm nyaggat, hogy ne. :D
Semmi más nem kellett, mint egy kicsit sportosabb életmód. Nem kell naphosszat a kondiban kuksolni, elég naponta 10-20 perc intenzív mozgás, meg pl. az, hogy ahová csak lehet, inkább gyalog vagy biciklivel járj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!