Corall xxx kérdése:
Mit tegyek ha ez történik velem?
Figyelt kérdés
Tavaly lettem 9.es uj osztály vannak uj emberek is. Most 10.es vagyok de azóta nincsenek barátaim alig szolnak hozzám, senki nem ül mellém orákon csak néha. Piszkálnak is néhányan és ez nekem annyira fáj. Én mindenkivel kedves vagyok és ezt kapom tőlük. Azok a barátaim akiket régebb ota ismerek masik osztályba vannak és velük csak néha beszélek suliba de amugy fb-n mindig beszélünk. Szinte minden reggel gyomor görccsel kelek és félek bemenni a suliba. Igy nagyon nehezen fogok kibirni 3 évet2014. szept. 1. 09:41
1/3 anonim válasza:
Próbálj nyítottabb lenni. Barátkozz. Ismerkedj. Mindenki így szerezte a barátokat. Ha ilyen pesszimista vagy, akkor nem csoda, hogy aggódsz a köv. 3 év miatt. Legyél vidámabb, az vonzó az embereknek. Sok sikert!
17/L
2/3 anonim válasza:
Te próbáltál feléjük nyitni?Bár az,hogy kedves vagy,az jó dolog,de önmagában véve nem mindig elég.Próbálj te odamenni másokhoz,beszélgetni,és akár órán odaülni valaki mellé,ha látod,hogy éppen ő is egyedül van.
3/3 A kérdező kommentje:
majdnem mindenki valakivel ül 1 ember nem de tudom hogy ha oda ülök mellé az elül mashova mert még ő csöndesebb is mint én. De köszönöm a tanácsot, probálok nyitottabb lenni és beszélgetni, általában vidám vagyok azzal nincs gond csak tavaly történt 1 nagy gond amit én követtem el egy osztalytársammal és páran birták a csajt és ez a dolog miatt megutáltak de mindent megteszek hogy mégjobban kedveljenek :)
2014. szept. 1. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!