Csak velem történik ilyen?
Figyelt kérdés
Adva van két barát.Az egyik a legjobb barátom másik meg a második legjobb barátom.1 év után rájöttek hogy milyen jófejek és annyira összebarátkoztak meg minden,hogy kiturtak a bandából.Eggyik se akar velem beszélni kerülnek stb... Ez hogy elvesztettem a két legjobb barátom nagyon földhöz vágott,nem volt vmi nagy önbizalmam de most semmi sincs.Nyárra is terveztünk összeröffenéseket, abból se lesz semmi.Fölém kerekedik a magány főleg hogy párkapcsolatom sincs. 16/F2014. jún. 16. 18:57
1/8 anonim válasza:
Velem is szinte tök ugyanez volt a helyzet pár évvel ezelőtt.. ugyanígy jártam, és akkor nagyon szar volt, de mára nem bánom hogy így alakult, mert rájöttem hogy nem volt nekem szükségem egyikükre sem.. sokkal jobb lett így hogy nincs, mert ez nem igazi barátság. Aztán lettek más barátaim, nem sok, de velük máig nem szakadt meg a barátság
2/8 anonim válasza:
Nem, nem csak veled történik ilyesmi, sőt szerintem minden emberrel megtörténik valami hasonló élete során, vagy a legtöbbel biztos.
El kell fogadni a dolgokat és tovább kell menni, mert a siránkozás a vénasszonyoknak való, neked pedig élned kell. Könnyű új haverokat találni, a barátok is jönni fognak majd idővel, csak nem szabad egyedül kuksolni a négy fal között. Keress valami hobbit, vagy szabadidős elfoglaltságot, amit másokkal csinálhatsz és még ismerkedni is könnyebb lesz úgy.
3/8 anonim válasza:
Velem is történt ilyen, és nem sikerült talpra állnom utána egy darabig. Levontam azt a következtetést, hogy talán ennek a két barátomnak nem jelentettem olyan sokat, mint amennyit ők jelentettek nekem. Felismertem a többi osztálytársam jó tulajdonságait, az egyik lánnyal kifejezetten jó kapcsolatba kerültem, mindent megosztok vele. És nagy segítség még az unokatestvérem is, ő mindig mellettem állt. Azt javaslom neked, hogy keress másokat, de azért próbálj beszélni ezzel a két baráttal, de legyél óvatos, mert ha egyszer megtették veled ezt, és visszavesznek, másodszor is megteszik. Biztos ismersz még rendes embereket, legyél velük :-) 13/L
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul esett,de van pár ,,lányka" aki jó tanácsokat ad nekem,vigasztal stb.Talán épp ők az igaz barátaim.Annyi hogy a 2 ,,barátommal" is nagyon jóba vannak.
2014. jún. 16. 19:19
5/8 anonim válasza:
velem is most történt ilyen csak ott kiderült, hogy az egyik "barátnőm" uszította ellenem (és mindenki más ellen) a másik barátnőmet. Ilyen barátnők nekem nem kellenek, ezek nem is barátok! Az uszítót utálom de az uszítottat nem. :( Nagyon rossz érzés, teljesen elment a maradék önbizalmam. De írta a 3# is, hogy most sokkal jobban feltűntek az osztálytársaim jó tulajdonságai és jóba lettem velük. Ez azért egy picit megnyugtatott.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi srácok,kicsit megnyugtatott hogy elmondhattam hogy mi nyomasztja a lelkemet :)
Olyan jó hogy vannak ilyen emberek,növekedett az emberekbe vetett hitem :)
2014. jún. 16. 20:12
7/8 anonim válasza:
istenem de szemetek...bocsi hogy ezt mondom de ez olyan kiborító hogy csak ugy kitúrnak szerintem nem is igazi barátok.:( jaj ne érezd magad magányosan!!! minden jóra fordul:)
8/8 anonim válasza:
Ha ilyet tettek akkor nem voltak igazi barátok! Dehát most úgy is itt a nyár, szerintem keress valami olyan elfoglaltságot amit szeretsz, ės ott szerezhetsz normális barátokat:) Szurkolok hogy összejöjjön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!