Mi történik velem mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Most nemrég egyszer csak felvetette bennem fejét a bűntudat mindez annak a hatására hogy életemben szinte először átérzem egy másik ember most spec az anyám helyzetét sajnos nem egy rossz dolgot tettem ellene a saját javamra amit most kezdtem el sajnálni pedig vagy 2 éve volt mindez és ez annak a hatására ahogy ránéztem miközben alszik
pedig antiszoc vagyok és szinte semmi empátia nem volt bennem eddig :(
2014. ápr. 23. 02:08
1/2 anonim válasza:
"semmi empátia nem volt bennem"
Volt, csak elfojtottad. Haraggal, akarattal. Észre sem vetted de ott volt. És amit elfojtasz az egy idő után kitör. Az empátia minden emberben megvan valamilyen szinten. Legfőképpen a szeretteiddel kapcsolatban jön elő, max nem foglalkozol vele de ott van.
2/2 anonim válasza:
Kérj bocsánatot őszintén és változz meg. 2 év után aztán már sajnálhatod magad érte, hogy hülye voltál, változtatni nem tudsz a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!