Miért történik mindig velem ez?
Van egy barátnőm akivel már jó ideje barátok vagyunk , de csak most ismerte meg az én baráti társoságomat ( akik javarészt fiúk, mert csak velük jövök ki igazán jól.. a lányokkal nehéz megtalálni a közös hangot .. de mind1 is nem ez a lényeg )
SZóval pénteken voltunk együtt közösen bulizni ,és vittem barátnőmet és bemutattam a haverjaimnak, megtetszett neki az egyik barátom hát megpróbáltam őket össze boronálni ami sikerült is, azóta viszont teljesen egyedül hagytak mind ketten a buliról is hamar leléptek engem otthagyva ( pedig a srác volt a fuvaros ) azóta pedig akárhányszor beszélni akarok bnőmmel egyszerüen nem ír vissza a telefont se veszi fel ... aztán tnap végre írt és megbeszéltük hogy akkor ma kimegyünk, erre kiderül h kiment a sráchoz és nekem nem szólt pedig már a találkozó helyen voltam ..
Mit kellene tennem ?
Előző barátnőmnél is igy volt amint bepasizott ott hagyott azóta se beszélünk ... Ezért nem akarok annyira lányokkal barátkozni a fiúkkal nincs ilyen gondom..
mit csináljak ? eléggé tanácstalan vagyok .. :/
Bennem van a hiba ? Én nem akarok rájuk akaszkodni csak félek h megint én maradok hoppon
előre is köszi a válaszokat
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!