Hírességek, akik titokban melegek?
Figyelt kérdés
Egyre több külföldi meleg sztár bújik elő, de a nagyágyúk coming out-ja még várat magára. Kiről gondoljátok, hogy meleg lehet, de a munkája miatt titkolnia kell? Tom Cruise-on, Will Smith-en és John Travoltán kívül :D...2014. okt. 9. 12:02
11/14 anonim válasza:
Jeremy Renner nem meleg. 4 évig volt együtt Jess Macallan színésznővel, aztán meg Sonni Pachecoval. Szerintem Jonathan Rhys Meyers melegebb mint a nap...
12/14 anonim válasza:
Colton Haynes szerintem nem meleg, csak egy nagyon jó modell.
13/14 anonim válasza:
Will Smithet mondják melegnek? De fura. Mondjuk nem különösebben érdekel Will Smith. Én úgy különösebben nem akarom senkire ezt mondani, mert nem biztos, hogy ez külsőre eldönthető dolog. Nate Ruess valamiért nekem kicsit olyannak tűnik, de sok barátnője volt már. (Ami tudom, nem számít, de akkor is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!