"Kedves" ismerőseim, titokban fotókat készítettek rólam egy bevásárlóközpontban és ezeket a képeket felhasználva elég sok kárt okoztak. Mivel adhatnám ezt vissza nekik?
Nem biztos, hogy bevásárolt, azért, mert bevásárlóközpontban volt.
Hozz össze egy hivatalosnak látszó rendőrségi levelet feljelentésről. :)
A párommal 3éve lakunk együtt, valamint 2 "kedves" albérlő is él velünk. Köztudott, hogy nem vagyunk puszipajtások. Ők az okos kis fejükkel kitalálták, hogy kitesznek valahogy. A csaj drogériában dolgozik. Az egyetemen 2 előadás között kiszaladtam pont abba a drogériába egy fiú csoporttársammal. A csaj lefotózta egy polc mögül, hogy állok a sorban a sráccal. A kedves párja pedig körített hozzá egy jó sztorit... Ez mind 2éve volt, de ők most küldték el a páromnak, mert most találtak új albérletet. A párom bedühödött és engem is kirakott... most magyarázkodhatok két ilyen pihent féleszű miatt...
Én nem az a típus vagyok, aki hagyja magát, ezért szeretnék adni nekik valami kis leckét!
Utolsónak igaza van kérdező.
Szép kis pár az ilyen, aki egy fotó miatt kidobja a másikat. Mi volt a fotón? Fogod a fiú kezét? Csókolóztok?
Vagy csak simán ott áll melletted?
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen gyökértől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!