Van/volt olyan, aki nem mondta meg otthon, hogy megbukott, aztán titokban elment pótvizsgára és átment? :D
Figyelt kérdés
Ez van.2013. júl. 2. 19:08
1/14 anonim válasza:
Van olyan szulo aki nem nezi meg a gyerekenek a bizonyitvanyat?
2/14 anonim válasza:
és a tanárok is szólnak a szülőknek általában
3/14 A kérdező kommentje:
Nem nézték meg, meg nagykorú is vagyok.
2013. júl. 2. 19:16
4/14 anonim válasza:
Ha a saját szüleidnek hazudozol és még röhögsz is rajta, akkor milyen lehetsz a többi emberrel?
Különben meg nyugtával dicsérd a napot, még csak a hazugságnál tartasz, az átmenésért még dolgozni kell egy kicsit, nincs lejátszva...
5/14 anonim válasza:
Hogy bírod ki, hogy nem mondod el nekik?
Nem akartál nekeik szomorúságot okozni?
vagy olyan rossz a viszonyotok?
6/14 anonim válasza:
Pótvizsga még két hónap múlva lesz
Ugye ez nem az érettségi?
7/14 A kérdező kommentje:
Dolgozva lesz az átmenésért, nincs azzal gond. De ha elmondtam volna, betartották volna az ígéretüket, és kivették volna a suliból. Nem akarok az utolsó évben máshova menni.
2013. júl. 2. 21:18
8/14 A kérdező kommentje:
Teljesen jó a viszony, de nem akarom hogy emiatt szégyenkezzenek (megint), mert én nem tudom szégyellni. Ez van.
2013. júl. 2. 21:20
9/14 anonim válasza:
majd állásinterjún is mondani fogják, hogy ez van, mikor végzettség nélkül 2 gyerekkel otthon, sírsz a bőrfotelben .. :)
10/14 anonim válasza:
Hát, én valahol "megértem" (bár nem értek teljesen egyet)
De nagyon készülj, hogy legalább lássaa a tanár, hogy igyekeztél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!