Hírességek, akik titokban melegek?
#1 Szerintem ez a kettő régóta egyértelmű, na nem az, mondjuk, arról nem hallottam, hogy kapcsolatban lettek volna.
Inkább külföldiek érdekelnének.
Itthon Németh Kristóf, a BK Géza a fő kolompos jelenleg.
Külföldön szerintem is Travolta, de az már régóta tudjuk.
Az, h Will Smith vagy TC az lenne, nem tudom.
Mielőtt végig olvastam volna a kérdést, John Travolta ugrott be elsőre, de akkor már kilőtted. :-)
Nekem még Keanu Reeves gyanús. Mindig hullámvölgyekben van az élete és sosem olvastam nőügyekről vele kapcsolatban. Azt tudom, hogy Sandra Bullock-kal jóban van, szakmailag is szeretik egymást, de rajta kívül senkiről nem tudok.
Kevin Spacey
George Clooney
Jake Gyllenhaal
Kanye West
Chris Brown + Rihanna
Miley Cyrus
Taylor Swift nem leszbikus, de előszeretettel játssza a barátnőt jó pénzért. Az összes eddigi volt partneréről keringenek meleg pletykák.
#8 John Travolta is házas és gyerekei vannak, ettől függetlenül rendszeresen jelennek meg hírek a meleg afférjairól. Ő már a látszatra sem nagyon ad.
Jeremy Renner is megnősült nemrég, pedig meleg, mint a kályha, 20 évig egy férfivel élt együtt, aki jelenleg is az "üzlettársa".
Fenn kell tartani a látszatot. A filmek jelentős bevétele Amerikán kívülről származik, ahol sok helyen elítélik a másságot és nem néznének meg pl. egy akciófilmet egy nyíltan meleg színész főszereplésével. Legalábbis a stúdiók így gondolkodnak.
Vin Diesel - A Riddick filmekért a hátsójával fizetett a nagy hollywood-i fejesnek. Állítása szerint azért nem hallani a nőügyieről, mert Európába jár csajozni...
"A Riddick filmekért a hátsójával fizetett a nagy hollywood-i fejesnek"
Megnyugodhatsz, nem csak ő, hanem sokan mások is.
Mel Gibson, Tom Cruise meg a többi mind meg lett dugva, Hollywood egy nagy homotanya, ahol máshogy nem is tudsz érvényesülni.
A pedofilokról meg ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!