Elítélnétek-e egy 25 évest, aki még mindig nem érettségizett le?
Miért rógtak ki?
Fiú vagy vagy lány?
Igazad van, nincs rád írva, hogy van-e érettségid vagy sincs. Ezért nem fognak megszólni. De lehet idővel neked lesz mégis hátrány mert a legtöbb munkahelyen elvárás lesz az érettségi.
Én majdnem 40 évesen gyerek/család, és 2 műszakos munka mellett érettségiztem estin. Én mindenkinek azt mondom: Ha nekem sikerült úgy, hogy erősen diszlexiás vagyok akkor bárkinek sikerülhet. Szóval valami oka van, hogy egy esti suliban is folyamatosan megbuksz, holott ott aztán tényleg arra mennek, hogy az ember fizessen, járjon be, és úgyis átrugdossák...1 embert ismerek aki 5x próbálkozott, és megbukott felnőttként, de ő agyilag is beteg volt, szellemi fogyatékos. (tényleg az volt, nem gúnyolódás.
Igazából a tapasztalataim alapján az érettségi megszerzésében nem maga a vizsga a legnehezebb, hanem eljutni odáig. Magát a vizsgát bárki le tudja tenni, aki nem hülye és tanul a matekra rendesen (A többi majd hogy nem józan paraszti ésszel megoldható).
Én nem néznélek le ha élőben találkoznánk, de nagyon meglepődnék.
Előttem már leírták amit gondolok, én se ítélnélek el a legkevésbé sem. Muszáj megjegyeznem, hogy a helyesírásod olyannyira rendben van, hogy nagyon sok leérettségizett példát vehetne rólad. :) Ebből is látszik, hogy mennyivel több ember az akinek van. Semennyire.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!