Elítélnétek-e egy 25 évest, aki még mindig nem érettségizett le?
Semmit ez nem ciki.Hulyen hangzik de az egyetem sok embernek konnyebb mint az erettsegi,ami nem mindenkinek fekszik:-))Attol h valakinek csak 8 altalanosa van nem buta,sot.Konkretan van olyan baratom aki hosszu evekkel ezelott hosszanossze a millioit tisztesseges uton (nem mai gyerek ezt tegyuk hozza) es osszvisz 8 altalanosa van.
Viszont emellett 3 nyelvet beszel,Remarque-ot olvas es sorolhatnam...Szoval emiatt ne erezd magad kellemetlenul,masreszt lehet h diszlexias vagy,vagy diszklakulias:-))
Semmikepp nem jelenti azt h ostoba vagy,ugyhogy nyugi:-)))
Már épp azt akartam írni, hogy ha kényszerből ott kellett hagynia a sulit és el kellett kezdenie dolgozni, akkor nem ítélem el, de megláttam a kifejtést.
Ha évek óta bukik, akkor azt gondolom, hogy annyira lusta disznó, hogy egy nyomorult érettségit sem tud letenni, pedig azon manapság csak az nem megy át, aki síkhülye. Vagy még az is átmegy, kiindulva két volt osztálytársamból. Nem tudnék egy ilyen embert komolyan venni, akár nő, akár férfi.
Ha azért bukik, mert a suli mellett dolgoznia KELL, az megint más tészta...
Köszi, kedves vagy:)
Igazából én attól félek, hogy ha új embereket ismerek meg, ők miket gondolhatnak rólam, szóval az átlagember hogy viszonyul az ilyen emberekhez. Mert akik ismernek, előttük nyilván nem titok és nem is szégyellem, de ismeretlenek előtt kezdek befeszülni, mert annyi ítélkező ember van (tegyük hozzá hogy van alapjuk, nálam is lenne, csak akkor is rossz érzés na...), hogy mostanában mindig parázok egy kicsit, ha új embert ismerek meg. Állásra jelentkezésnél meg pláne... Ne tudd meg hogy befeszülök ha interjúra megyek, mert nem tudom mit gondolnak rólam, szerencsére kevésszer volt olyan, hogy nyíltan lenéztek, háát, olyankor tudom sz.rul érezni magam...
Ez az elsőnek ment.
A többieknek is köszi.
Sosem végzettség alapján ítélem meg az embereket. Tedd egy kicsit félre a félelmed, nincs rád írva, hogy nincs érettségid, ettől függetlenül is lehetsz intelligens.
Csak egy dolog: tedd le az érettségit, mert manapság nagyon nehéz munkát találni.
Igaz én nem buktam meg soha, de szakmát tanultam és nem gimnáziumba mentem. 33 évesen tettem le az érettségit.
25 évesen ha tanultál szakmát akkor nem gond, hogy nincs érettségid. Sok embernek nincs.
De azt nehezen tudom elképzelni, hogy 14-15 elkezdted a nappali szakközép vagy gimnáziumot, és még ma is odajársz csak mindig megbuksz.. Mert ez így elég kellemetlen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!