Fiúk! Ti elítélnétek egy lányt, ha vágások/hegek lennének a kezén? 14/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 04:24
1/19 anonim válasza:
ha balesetből adódóan olyan,akkor nem.
ha dilis,akkor sem ítélném el,csak elkönyvelném,hogy jah ez egy dilinyós.
2/19 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk o tette,akk rogton elitelned,vagy esetleg arra gondolsz,hogy oka is lehetett ra h ezt tegye
2014. júl. 31. 04:37
3/19 anonim válasza:
szerintem nem volt igazi okod rá, de azért nem ítélne el senki, vannak mély pontok, de be kell látnod, hogy ez felesleges fájdalom és önkínzás, semmit sem old meg, és a mai fiatalok nagyrésze ezt teszi, figyelemfelkeltés céljából
4/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem old meg semmit de mar megtettem es hiaba bantam meg mar ott vannak a kezemen,de amugy nem olyan vagyok mint a tobbseg h meg mutogatom is
2014. júl. 31. 05:10
5/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna, inkább együttéreznék vele, hogy az életében egy ponton ennyire rossz volt neki.
6/19 anonim válasza:
Ha ő tette, akkor elítélem, igen.
Egy depresszióstól az ég mentsen mindenkit - nemcsak magát teszi tönkre, de a környezetét is szétrohasztja.
Ha baleset, akkor persze semmi gondom vele, mert nem esztétikáról van szó, hanem arról, hogy elmebetegekkel nem kezdek.
7/19 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen lányt, tündéri teremtés. Szerencsére ő már leszokott róla. Remélem, te is :)
8/19 anonim válasza:
Igen. Nem személyes okból, de kezdjen a halál mentálisan instabil emberrel, nem éri meg.
9/19 anonim válasza:
nem itelnem el, de elkerulnem messzire. Pszichesen instabil emberrel nem jo kapcsolatot kezdeni.
10/19 anonim válasza:
Nem ítélném el. Azt gondolnám hogy csinált már butaságokat életében, mint ahogy én is és mindenki. Talán beszélnék vele az ilyen dolgok értelmetlenségéről, és igyekeznék meggyőződni róla, hogy ma már az illető is hasonlóképp gondolkodik erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!