Az új lemezen most egy ősrégi nóta pörög: nők, szüljetek gyereket, és hagyjátok a fenébe azt az átkozott önmegvalósítást, különben garantáltan boldogtalanok lesztek!„A »Nő« számára talán annyit mondhatok: szeressen nő lenni, találjon vissza a hagyományhoz, mert az őrzi egyedül, hogy mi az üdvözítő az ember számára.”
Ez nem a pénzen múlik. Nem érezném magam valóban hasznosnak a közösség számára, ha csak otthon ülnék és gyereket szülnék meg háztartást vezetnék.
2014. szept. 30. 15:00
13/20 anonim válasza:
"nem öt számjegyű", 9999.- forintot keres csak?
Nem ismerem a számot, de nem tudom, az önmegvalósítás projektbe belefér a gyerek is..
2014. szept. 30. 15:01
14/20 anonim válasza:
Nem olvastam el ( még a válaszokat ) de számomra olyan tabu, hogy egy férfi tudja, hogy mi kell a nőnek :) ... Sőt, egyáltalán ez, hogy " mi kell a nőnek " ...
Emberek vagyunk, egyéni igényekkel.
2014. szept. 30. 15:03
15/20 anonim válasza:
Sosem bírtam ezt az Ákost... Az elő válaszolónál a pont.
2014. szept. 30. 15:11
16/20 anonim válasza:
Még ki se adta az új lemezét. Csak az Újrakezdhetnénk, és az Igazán című száma jött ki.
Tudnád linkelni az egész szöveget, amit linkeltél abban csak pár sort emeltek ki, a szöveg szinte csak az író gondolataiból áll.
2014. szept. 30. 15:29
17/20 anonim válasza:
Jó lehet a marketingese, most mindenki róla beszél. És ugye ebben a szakmában minden reklám, jó reklám.
2014. szept. 30. 16:26
18/20 anonim válasza:
Ez ugyanaz az Ákos aki a pályáját Depeche mode számok másolásával kezdte és mostanra odáig jutott a karrierjében, hogy bármikor térdel a hatalom előtt? Na ő tényleg jobb ha nem ad karrier tanácsokat.
2014. szept. 30. 16:56
19/20 A kérdező kommentje:
Mást nem is lehet várni tőle, hiszen mint a kormány irányvonala, hogy a rendszert vissza vezetni második világháború előtti korszakba. Ákos egyet ért vele. Nőket vissza a fakanálhoz
2014. okt. 2. 15:08
20/20 anonim válasza:
Igaza van, nezd meg hol tart a vilag. Tudom hogy lassan 10 eves kerdes, de azota csak pofatlanabbak a nok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!