Az auto fenyszorojaval villogot a ferfi azt akarhatta, hogy menjek oda?
Vagy azt, vagy nem, vagy tőled, vagy mástól...
Rejtélyes dolgok ezek...
El akart rabolni, h eladja a szerveidet...
Most komolyan.
Ennyire lusta bammeg, h kiszalljon es odamenjen. Villog, h te menj oda?! Pfej.
Az is cikki azert hogy ott bamultad... hogy meg mosolyog is:) gondolom ugy volt vele a srac lattom tetszik ez nekex ha oda mesz oda ha nem nem :)mondjuk nekem eszem agaba sem lenne ott nezegetni es varni hogy oda jon e vagy nem!
Nekem mikor igy villognak siman tovabb megyek ugyanis nem egy utcalany vagyok akinek villognak es oda megyek nekem ez serto!
Akkor nem volt idegen.. ismerös volt a *fėrfi* es azt kerdezed miert nem szallt ki az autobol???mert talan csak koszont... es a bambasagodon mosolygot.
Istenem hogy birsz ennyin aggyalni egesz nap:)
De lattom neked bejon a pasi:)
De ha jol tippelem kerdezo te meg eleg gyerek is lehetsz legalabbis a viselkedesedbol gondolom igy!
El tudlak kebzelni:) pasi villog te ott allsz bamulod na mikor szall mar ki:) a pasi tuti jot nevetett rajtad:p
Ha akkart volna valamit egy tisztesseges pasi akkor nem villog ha nem kiszall es megszolit teged.... de nem tette...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!