Nektek mi az, amit régóta ki szeretnétek próbálni, de mégsem tettétek meg?
Figyelt kérdés
Nekem már régóta vágyam, hogy beiratkozzam mindenféle tanfolyamra, ami a leginkább vonz, az a rúdtánc és a latin társastáncok, főleg a salsa. De nagyon szeretnék még hangszeren is tanulni, főleg zongorán és hegedűn. Úszni is szívesen járnék, mert nem tudok. Annyi minden van, amit kipróbálnék, de a pénz, vagyis annak hiánya közbeszól. Ha viszont egyetemre megyek, és lesz saját keresetem, mindent be szeretnék pótolni.2014. szept. 19. 14:30
11/11 anonim válasza:
Hát, azért a rúdtáncot nemhiszem, hogy gyerekkorban kezdik. :) Ismerek olyat, aki 40 évesen kezdte és nagyon jól megy neki.
Én 24 vagyok. És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!