Nektek milyen célkitűzéseitek vannak amiket mindenképpen el szeretnétek érni/meg szeretnétek valósítani?
Pl.: Eljutni Amerikába, Spanyolországba, Japánba. Vmilyen hangszeren játszani, bármi.
Itt most nem arra gondolok h ház meg család mert az mindenkinek cél (legalábbis majdnem), hanem olyan dolgok amik másoknak jelentéktelennek tűnhetnek.
Egy ember eletet megvaltoztatni (jo ertelemben:)
Sarki fenyt latni:)
Anyanyelvi szinten beszelni az angolt franciat a spanyolt es a nemetet:)
Kulfoldi tudosito lenni:)
Egeszseges gyerekek:)
Első körben szeretnék egy saját házat fél éven belül. Aztán felvételt nyerni, és elvégezni a mérnökinfó MSC-t, letenni a hajós jogosítványt, illetve az A kategóriás jogsit. Felújíttatni a Trabantunkat, és a Pannóniánkat, majd az utóbbit levizsgáztatni veteránként.
Közben a karrieremben sikereket elérni, majd bejutni a CERN doktori programjába, ledoktorálni, és utána szeretnék a CERN-ben dolgozni, és Svájcba költözni a párommal, anyummal és a kutyámmal.
Nem akarunk gyereket, így én a fenti 3 személyt akarom magamhoz mindig közel tudni. Ja, és több kutyát szeretnék, jelenleg 1 boldogítja az életem :) Illetve még egy hajót is akarok venni, meg egy lakókocsit...
Utazni is szeretnénk... leginkább Kalifornia, Miami, New York, Ausztrália és Izland a cél. Meg azért elnéznénk az írekhez is :)
Elköltözni egy nagyvárosba, mondjuk Budapestre.
Leérettségizni egy tűrhető eredménnyel.
Biológiából emeltet tenni egyszer.
Sok pénzt keresni, amiből vehetek normális ruhakat és adhatok magamra.
Megnöveszteni a hajamat derékig és egyszer befesteni szőkére.
Fogszabalyzó.
Letenni a jogsit.
Nyelvvizsgázni.
Venni egy autót, lehetőleg lakókocsit.
Eljutni Szigetre, Ozorára vagy akár külföldi fesztiválokra.
Tengerben fürödni, úszni.
Eljutni gyönyörű tajakra, Grand-kanyon, Őserdő, Sivatag, eljutni a következő helyekre: Athén, Párizs, London, Izland, India, Thai-föld, Tokyo, Afrika, Amerika. (Magyarán bejarni a vilagot)
Nyitott fedelű kocsiban vagy motoron utazni Amerikában a sivatagban.
Eljutni szép régi kastélyokba, várakba, templomokba pl. abba a szép németországi kastélyba (Neuschwanstein, azthiszem).
Megtanulni zongorázni.
Görögül, latinul tanulni.
Keleti küzdősportot űzni.
Aktívan festeni, írni és maradandót alkotni.
Találkozni egy kedvenc szinészemmel.
Egyetemre járni, lediplomázni.
Búvárkodni, sziklakról ugrálni, ejtőernyőzni, hegyet mászni.
Kipróbalni az Lsd-t és az Ayahuascat.
Aktívan meditálni.
Elvonulni keletre és a Buddhizmust gyakorolni.
Ezekre vágyom, vagyis inkább csak álmodozom. 19 vagyok, van még egy jó pár évem megvalósítani legalább csak egy kis részét. :)
13,
Hú ez elég komolyan hangzik. De ha a cern-es dolog összejön akkor biztos vagyok benne h semmi akadálya nem lesz a többinek, mondjuk a nagy része az anélkül is megvalósítható. Sok sikert hozzá. :)
14,
Érdekes. Végülis a legnagyobb része sztem kivitelezhető, mondjuk azt nem értem h miért vágysz az lsdre vagy arra a másik cuccra (erről asszem láttam dokufilmet) de te tudod. :D
Kitartás és valósítsd meg a legtöbbet. :)
Úgy látszik h ez a nyelvtanulás meg a különböző országokba való eljutás elég sok ember vágya. Mondjuk meg is értem, én az emberekre, konkrétabban a légkörre lennék kíváncsi, h milyen az egyes országokban. (Én is tanultam gimiben franciát, és én is gondolkodtam már ezen h egyszer megint nekiállok... hát ha őszinte akarok lenni sztem nem lesz belőle semmi. :D)
Sok sikert hozzá srácok! :)
19, Na. Majdnem napra pontosan 2 éve. Kisebb időutazás. :D Gondolom akkor 17 18 éves lehettél, pályaválasztás előtt állva. Nem te vagy az egyetlen aki így volt/van/lesz ezzel sztem, sőt, alig van pár ember aki tudja h mit is akar pontosan mert jó sok szerencse kell h ne nyúljon mellé az illető.
Más sztem már nem fogja nézni ezt a kérdést de kíváncsi lennék h ki mit tudott megvalósítani az elmúlt 2 évben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!