Nektek milyen célkitűzéseitek vannak amiket mindenképpen el szeretnétek érni/meg szeretnétek valósítani?
Pl.: Eljutni Amerikába, Spanyolországba, Japánba. Vmilyen hangszeren játszani, bármi.
Itt most nem arra gondolok h ház meg család mert az mindenkinek cél (legalábbis majdnem), hanem olyan dolgok amik másoknak jelentéktelennek tűnhetnek.
ENSZ szakertokent dolgozni, mondjuk ez reszben megvalosult mar.
Bejarni par igen kemeny diktaturat, mondjuk ez is reszben megvalosult mar, de hatra van meg D-Amerika es Burma amit hamarosan meg akarok ejteni.
Hmm... hirtelen ennyi
25 F
Úgy tűnik ezzel az utazás dologgal rátapintottam a lényegre. Tény h eléggé érdekes látni olyan helyeket ahol teljesen máshogy élnek (legyen az pozitív vagy negatív).
2: Sajnos ezzel egyet kell hogy értsek, én sem gondolom h az ország a toppon lenne, illetve hogy lenne változás 10 15 éven belül. Mi a tragédia ha nem ez h a fiatalok ezrei hagyják el vagy akarják elhagyni az országot... Te tudod de azért nem vagyok benne biztos h az usa az a hely (már ha erre gondolsz) ahol kolbászból lesz a kerítés.
Elvégezni az orvosit, ez egy éven belül remélhetőleg teljesül. Jónak lenni a szakmámban. Elutazni Japánba, USA-ba, Oroszországba, Kenyába, Angliába. Megtanulni olyan szinten gitározni, hogy a Top Gun Anthem ne okozzon gondot. Venni egy szép házat. Találni egy normális kedves magyar lányt, akivel családot tudok alapítani.
Ezek közül szerintem minden megvalósítható. Kivéve az utolsót, a drága magyar nők által képviselt nemlétező színvonal, és kritikán aluli mentalitás miatt.
Szeretnék megtanulni gitározni, legalább egyszer szeretnék elutazni a Karib-szigetek egyikére, és Afrika egy kultúrált, nem éhséggel és nyomorral súlytott részére. Szeretnék külföldön, az EU-ban dolgozni, rengeteg pénzt szerezni, és csak úgy hozzávágni 150 ezer ft-ot egy kedves rokonomnak, aki egész életemben azt hajtogatta, egy senki leszek.
Eddig jól haladok, már csak idő kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!