A németek miért nem fürdenek? (naponta)
Nekem egy német lánnyal volt hasonló tapasztalatom, nem tudom pontosan, milyen gyakran fürdött, mert két éjszakát töltöttem nála vendégségben összvissz. Hogy naponta nem, az biztos. De nekem hozta a tiszta törölközőt minden előzetes megbeszélés nélkül. Gondolom azért, mert volt pár kinti magyar barátja, ismerőse (az egyik által ismertem meg én is).
Vicces, de sose éreztem büdösnek, ápolatlan sem volt. És nem parfümmel vagy dezodorral "fedte magát".
Mert igénytelenek. Nálunk 2 német dolgozott júniusban. Hétfőn felvették a tiszta feketeszínű pólót. Pénteken az izzadságtól fehérre színeződött pólóban dolgoztak. Reggel az utcai ruhában is büdösek voltak. Hiába voltak ingyen elszállásolva, nem fürödtek. A végén már mindenki kerülte őket. Szerencsére 2 hétig voltak köztünk. Az egyik ismerősöm ezért vált el a német férjétől. A volt férje kijelentette nem fürödhet mindennap! Hetente 1 szer szabad fürödnie. A német emberke tanácsot kért a kollégáitól, mert a magyar felesége tisztaságmániája az őrületbe kergeti. Azt tanácsolták neki nevelje meg a feleségét. A férj bemutatta a vízszámlát, kérem a pénzt! Ennyi elég is volt, rögtön elváltak.
Biztos azért van mert spórolnak. Garázsban a 3 BMW-t, 1 Mercit etetni kell, 4 évente újakra cserélni. A kötelező nyaralásra is félre kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!