A németek miért nem fürdenek? (naponta)
Nem, 25-30 másik magyarral mentem ki és hasonló tapasztalataik voltak. Nem csak a sajátom alapján ítélkeztem.
Lágy vagyok, nem volt meg :D
Ők úgy szokták meg, hogy naponta csak a fürdőkesztyűvel áttörlik a hónuk alját, meg a seggüket, oszt' jól van.
Nem szóltak rád a vízpazarlásért? Mert volt ismerősöm, aki au pair volt kint, és a 3. napon rászóltak, hogy ne pazarolja a vizet a mindennapos pancsikázással!
:D
A legtöbben ott is fürdenek úgy hetente, amikor pl. hajat is mosnak.
A fiamnak már az is sok volt, amikor ott aludt az egyik barátjánál (itt, Magyarországon) és a haver családja egy kád vízben fürdött: először a legkisebb és legkevésbé koszos gyerek, aztán sorban a nagyobbak és a szülők.
Mondjuk ez nekem is kissé taszító volt...
Na elírtam, lány :D
Hát igen, volt egy osztálytársam akit nem engedtek fürdeni! Ilyen drága a víz? :O
Nekem szerencsére nem szóltak, bár biztos nem tetszett nekik. :D
Egyébként jól éreztem magam és semmi bajom velük, mint emberekkel, példamutatóak sok dologban. Csak ez a fürdés-dolog furi volt.
Én nem pontoztam le senkit :(
Értem, hogy viccnek szánták, nem zavar :D
Igaz, főleg mások tapasztalatait várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!