Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy érdekes jelenségre figyelt...

Egy érdekes jelenségre figyeltem fel. Szinte csak hazánkban fürdenek/zuhanyoznak naponta az emberek (akár többször), miért?

Figyelt kérdés
egyes országokban a fürdés, zuhanyzás nem mindennapi dolog (és most nem harmadik világbéli országokra gondoljunk, hanem nyugatiakra), de az általános recept az az, hogy fürdés maximum hetente egyszer, zuhanyzás pedig hetente többször, de nem feltétlen minden nap... csak a magyarok ilyen tisztaságmániások?
2012. máj. 21. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek ellenere megis micsoda szag van neha a buszokon...
2012. máj. 21. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, de én nem tudok befeküdni az ágyamba és elaludni anélkül, hogy elöttem minimum lezuhanyoztam volna. egyszerűen nem érzem magam tisztának, nem tudok úgy pihenni.
2012. máj. 21. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de német rokonaim pl szoktak naponta fürödni, voltam már náluk, ők is nálam, és naponta fürödtek.

Amúgy magyar ismerőseim közül sokan 2szer is fürödnek naponta és nemcsak nyáron. Ez nekem sok... Én koszolódáshoz kötöm a gyakoriságot, azon kívül, hgy 1 napi megvan mindig.

2012. máj. 21. 10:54
 4/8 A kérdező kommentje:
bevallom, engem annyira nem zavar, ha nem zuhanyzok, fürdök. naponta szoktam zuhanyozni, de volt már olyan, hogy olyan táborban voltam, ahol 2 hétig nem lehetett tisztálkodni. nem zavart. bár én kibírom étel nélkül is, sokáig...
2012. máj. 21. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek a harmadik válaszolóval!

Már több ehhez hasonló kérdést, választ láttam az oldalon.

Én német származású vagyok (kettős állampolgár) 14 éves koromig ott éltem, azóta itt Magyarországon. Komolyan mondom nem tudom, hogy honnan szeditek ezt a butaságot. A nyugatiak is fürödnek mindennap. Ez emberfüggő, nem pedig társadalom függő.

2012. máj. 21. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Elég szar táborban lehettél :D
2012. máj. 21. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:
amolyan túlélőtábor volt, szóval ez is része volt.
2012. máj. 21. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor is...Milyen már, hogy nem lehet fürödni?

Bátyám hivatásos katona. Őket nagyon leszidják ha valaki nem fürdik, nem tisztálkodik. Pedig az sem egy nyári tábor.

2012. máj. 21. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!