Egy érdekes jelenségre figyeltem fel. Szinte csak hazánkban fürdenek/zuhanyoznak naponta az emberek (akár többször), miért?
Nem tudom, de német rokonaim pl szoktak naponta fürödni, voltam már náluk, ők is nálam, és naponta fürödtek.
Amúgy magyar ismerőseim közül sokan 2szer is fürödnek naponta és nemcsak nyáron. Ez nekem sok... Én koszolódáshoz kötöm a gyakoriságot, azon kívül, hgy 1 napi megvan mindig.
Egyet értek a harmadik válaszolóval!
Már több ehhez hasonló kérdést, választ láttam az oldalon.
Én német származású vagyok (kettős állampolgár) 14 éves koromig ott éltem, azóta itt Magyarországon. Komolyan mondom nem tudom, hogy honnan szeditek ezt a butaságot. A nyugatiak is fürödnek mindennap. Ez emberfüggő, nem pedig társadalom függő.
Akkor is...Milyen már, hogy nem lehet fürödni?
Bátyám hivatásos katona. Őket nagyon leszidják ha valaki nem fürdik, nem tisztálkodik. Pedig az sem egy nyári tábor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!