Lányok! Zavaró, ha egy férfi köpköd az utcán?
Igen, Kínában köpködnek rendesen.. Gyerek, nő, férfi.
Ez ott kulturális (használhatom ezt a szót?) örökség.
Láttam egy tisztes köpést, a rendőrnő igencsak megszólta az elkövetőt, mire az, mint egy csikket széttaposta és a dolog el volt rendezve. (Ha nem muszáj, ne képzeld el a jelenetet)
Olykor, régebben államfők kínai látogatásakor Mao Ce Tung és utódait amikor látogatták, ott volt, látszott a köpőcsésze (kb. mit bili, hogy el is találják) a tárgyalásokon.
Oka (magyarázata) egyébként, hogy az uralkodó szélirány odahordta a Góbi sivatag porát és így szabadultak meg tőle.
Jó képzelőerejűek ne olvassák tovább!
Egy-egy adag mennyisége olykor kb. mint egy gombóc fagylalt. A repülőtéri váróban (jó, ez 20 éve volt) nem tehettem le a kis bőröndöt, annyi "szabad hely" nem volt.
Rohadt zavaró. Aki nem képes a nyálát a szájában tartani dohányzás közben/után, az tegye le a cigit, nem neki való. Idegesítő, mikor körbeállnak 6-an, és pocsolyát köpködnek 5 perc alatt, mert ők fszagyerekek, és amúgyis sűrűbb lesz a nyáluk a cigitől.
Olyat még nem láttam, hogy egészségügyi okokból valaki a járdára köpne. Aki tudja, hogy köpni kell (phű!), az visz magával zsebkendőt.
Az utcán köpködők általában napszeműveges keményfiúk, akik a fszszagú nyálukkal jelölik meg a területüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!